Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πετυχημένη η επιμορφωτική συνάντηση των φιλολόγων του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς»
Με επιτυχία υλοποιήθηκε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 επιμορφωτική συνάντηση των φιλολόγων του νομού Κιλκίς στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς. Τη συνάντηση διοργάνωσαν το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας δια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς». 

Στη συνάντηση η καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. κ. Αποστολίδου Βενετία παρουσίασε τα θέματα της συνάντησης: «Φιλαναγνωσία και εφηβική ηλικία» και «Η Διδασκαλία της Λογοτεχνίας στο Γυμνάσιο και ιδιαίτερα στο Λύκειο».

Την επιμόρφωση παρακολούθησαν πλήθος φιλολόγων από σχολεία του Νομού Κιλκίς, καθώς και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02, κ. Μανωλίδης Γεώργιος. Από την παρουσίαση της κ. Αποστολίδου Βενετίας και από τη συζήτηση που ακολούθησε προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα και υπήρξε ανατροφοδότηση μεταξύ των φιλολόγων.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» διά του Διοικητικού του Συμβουλίου εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για την επιτυχία της επιμόρφωσης και ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Αποστολίδου Βενετία και στον κ. Μανωλίδη Γεώργιο.

Διαβεβαιώνουμε τους/τις συναδέλφους πως οι προσπάθειες του Συνδέσμου για επιμόρφωση και διάδραση ανάμεσα στους συναδέλφους θα συνεχιστεί με τη συνδρομή όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.