Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος "Αγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος", ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς "Αγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Ευχαριστούμε τους ομιλητές π. Αρτέμιο Γρηγοριάτη και Ανθή-Ισμήνη Ναούμη Παπασπανού για τις συμβουλές τους όσον αφορά στην ψυχική και σωματική διατροφή κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς με θέμα «Υγιεινή διατροφή Ψυχή τε και Σώματι». 


Ευχόμαστε «οι καρκινικοί δείκτες» όλων μας να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα προκειμένου να αποφευχθεί ο καρκίνος του σώματος και να απομακρυνθεί κάθε καρκίνωμα της ψυχής.

Ευχαριστούμε επίσης την Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Κιλκίς κα. Δήμητρα Μαυρίδου και την ομάδα μαθητών του τμήματος μαγειρικής για τα υγιεινά εδέσματα που με μεγάλη προθυμία ετοίμασαν για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς με θέμα «Υγιεινή διατροφή Ψυχή τε και Σώματι» καθώς και την Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ για τους δροσιστικούς χυμούς ροδιού με τις πλούσιες αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Ας μην ξεχνάμε ότι…η ΠΡΟΛΗΨΗ σώζει ΖΩΕΣ καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.