Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Στον Εύρωπο η Σόνια

Δελτίο Τύπου συνδυασμού Σ. Συμεωνίδου
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου – Νούλα επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Μαίου τον Ευρωπό και περιόδευσε στη λαϊκή αγορά. Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» συζήτησε με παραγωγούς και μικροπωλητές για τα θέματα που άπτονται του μη εστεγασμένου εμπορίου, με αιχμή τις πρόσφατες ρυθμίσεις που προωθούνται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και προκαλούν την έντονη αντίδρασή τους.

Ταυτόχρονα όμως η κ. Συμεωνίδου άνοιξε διάλογο με τους πολίτες – καταναλωτές για όλα όσα σχετίζονται με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς (εξυπηρέτηση-τιμές κ.ο.κ) καθώς προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού αποτελούν η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με τον εξορθολογισμό της λειτουργίας της λαϊκής, σε όσα σημεία επιδέχονται βελτιώσεις.

Η κ. Σόνια Συμεωνίδου δήλωσε ότι «η λειτουργία των λαϊκών αγορών οφείλει να υπακούει πάντα στο κοινό συμφέρον πωλητών – καταναλωτών τόσο με την προώθηση της παραγωγής από τους καλλιεργητές, με έμφαση στους τοπικούς παραγωγούς, όσο και με την ενίσχυση της καταναλωτικής δύναμης των πολιτών με την προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης σε προσιτές τιμές. 

Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι η λειτουργία των λαϊκών αγορών εντός της Παιονίας θα ελέγχεται από τη νέα δημοτική αρχή ώστε να υπακούει στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών με τη συνεργασία πάντα των παραγωγών-μικροπωλητών»

Την κ. Συμεωνίδου συνόδευαν στην επίσκεψή της στον Ευρωπό στελέχη του συνδυασμού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.