Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Λαζαρίδης: «Για ποια περιφέρεια μας μιλάτε; Που είναι 3,5 χρόνια;»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λαζαρίδης Λάζαρος συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας καθώς και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου επισκέφτηκαν το Σάββατο πρωί την λαϊκή αγορά της πόλης του Κιλκίς όπου συνομίλησαν με πολίτες και παραγωγούς.
Οι καταναλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι οι τιμές στα περισσότερα τρόφιμα παραμένουν υψηλές, σε αντίθεση με τους μισθούς και τις συντάξεις που έχουν υποστεί τεράστια μείωση, εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων της συγκυβέρνησης και των εντολών της τρόικας.

Οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με το νέο νόμο για τις λαϊκές αγορές και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από πλευράς τους η βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ Ειρ. Αγαθοπούλου και ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Λάζαρος Λαζαρίδης τους κάλεσαν να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και των εκλεκτών της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να υπερψηφίσουν τη Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα για να φέρουν την ανατροπή στην Περιφέρεια και σε ολόκληρη τη χώρα.

Το απόγευμα ο Λαζαρίδης Λάζαρος μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν χωριά των δημοτικών ενοτήτων Δοϊράνης και Μουριών όπου συνομίλησαν με πολίτες και μοίρασαν προεκλογικό υλικό. Στις επαφές που γίνονται καθημερινά από τους υποψηφίους του συνδυασμού της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας με τους πολίτες γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτός ο καθοριστικός ρόλος που επιτέλεσε ο «Καλλικράτης» στην ερημοποίηση και τον αφανισμό των χωριών του νομού μας, αλλά και η ανυπαρξία των υπηρεσιών της Περιφέρειας προς τους δημότες μιας και η πρώτη ερώτηση που τίθεται είναι «Για ποια περιφέρεια μας μιλάτε; Που είναι 3,5 χρόνια;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.