Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

"Μετά τις εκλογές θα ανατείλει μια νέα εποχή για την Παιονία"

Υπογράφει ο Γιάννης Ίγγιλις
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’
Η πρώτη επαφή με το Δήμο Παιονίας, με την ιδιότητα του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, ήταν μια εξαιρετικά χρήσιμη και διδακτική εμπειρία. 
Έμαθα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για το συνολικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου και επιπλέον από τη θέση του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘’Παιδικοί Σταθμοί – ΚΑ.ΠΗ. –ΚΕΦΟ’’ εργάστηκα επί δύο χρόνια σκληρά για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα ευθύνης μου.
Δε θα πω μόνος, διότι πιστεύω στην επιτυχία της συλλογικότητας. Με τη στήριξη και συνεργασία του Διοικητικού Συμβουλίου και του υπαλληλικού προσωπικού πετύχαμε την ένταξη του Νομικού Προσώπου σε ευεργετικές δράσεις όπως την αξιοποίηση πιστώσεων του Ε.Σ.Π.Α. για τη συνέχιση της λειτουργίας των παιδικών σταθμών χωρίς τροφεία στους οικισμούς του Δήμου μας και με πολύ χαμηλά τροφεία στο Πολύκαστρο, την ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού των Κ.Α.Π.Η. την ενεργοποίηση του φυσικοθεραπευτηρίου του Κ.Α.Π.Η. Ευρωπού.

Μέσα από τη συμμετοχή και ενεργό δράση στο Δήμο Παιονίας διευρύναμε το δίκτυο του εθελοντισμού σε συνεργασία με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Γουμένισσας – Αξιούπολης – Πολυκάστρου και το στρατό.

Το πιο σημαντικό από όλη αυτή την όμορφη αλλά συχνά επίπονη προσπάθεια είναι η επιβράβευσή της με το χαμόγελο ικανοποίησης των συνδημοτών μας. Η αίσθηση ότι εκτέλεσες σωστά και με ανθρωπιά μια αποστολή.

Μετά από όσα ανέφερα, η ανάμιξή μου στα κοινά είναι πλέον μονόδρομος. Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γκουντενούδη. Θεωρώ μάλιστα ευστοχότατο το σύνθημα που τον συνοδεύει ‘’Δήμαρχος για όλους’’ γιατί ο επικεφαλής της ‘’Παιονίας Ισχυρής’’ είναι ένας άνθρωπος με λεβεντιά και γενναιοψυχία.

Μετά τις εκλογές θα ανατείλει μια νέα εποχή για τον τόπο μας, με μια Παιονία Ισχυρή και Αυτοδύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.