Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Κάτω τα χέρια από τον παπά μας» (Video)



Κάτοικοι του οικισμού Καμπάνη μπροστά στη Μητρόπολη Κιλκίς σήμερα 12 Μαρτίου 2013. Διαμαρτύρονται για την μετακίνηση του Ιερέα του χωριού Γεράσιμου Καβατζικλή στον οικισμό Λαοδικηνό Κιλκίς.

81 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΗΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να φανταστω οτι εισαι απο το λαοδικηνο?

      Διαγραφή
    2. Ο ιερέας δεν ξεσήκωσε κανέναν ίσα ίσα απέτρεπε τον κόσμο από μία τέτοια ενέργεια,οι ενορίτες δράσαν αυτοβούλως μιας και οι Εκκλησία μας θέλει ποίμνιο με κρίση και να πολεμάει γι αυτήν και όχι ποίμνιο πρόβατα που να τρώει ότι τις σερβίρουν.Όσο για το έργο του υλικό και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ άσε να το κρίνουμε εμείς οι ενορίτες του.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΙΦΑΝΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλέ Ανώνυμε 12 Μαρτίου 2013 - 7:04 μ.μ. λες να είναι μόνο αυτός ο λόγος; κάτι για πισωγυρίσματα ακούστηκαν.... εσύ κοιμόσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ λέγετε ΜΠΑΡ η ΑΝΝΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με πληροφορίες του χωριού και της πόλης μας και του παλαιού ρητού "όπου καπνός υπάρχει και φωτιά", σήμερα άναψε μεγάλη φωτιά στην Μητρόπολη Κιλκίς.Ο λόγος ο οποίος άναψε φωτιά ήταν η απόφαση του Μητροπολίτη Κιλκίς να μετακινήσει τον Παπά του χωριού Καμπάνη στην ενορία του Λαοδικηνού. Τώρα θα μου πείτε εεεε και; Εδώ είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης.Τι να έχει γίνει άραγε; Μήπως ο Μητροπολίτης έχει λερωμένη την φωλιά του; Μήπως τον έχει κάνει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαδόπουλος Ανέστης12 Μαρτίου 2013 στις 9:31 μ.μ.

    Θρησκεία, το όπιο του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ευχηθούμε όλοι να γυρίσει στην θέση του για να μην γίνουν χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά, τι κάνει νιάου νιάου στην αχλαδιά; μήπως ανέβηκε η γάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο χωριό λένε ότι συνέβη, αυτό το οποίο δεν θα ήθελε κανείς να συμβαίνει, όσον αφορά την εκκλησιά μας. Τώρα η αιτιολογία του Αξιότιμου θα είναι, γιατί δεν έφερνε χρήματα στο Κιλκίς και τα δαπανούσε σε συσσίτια αστέγων, ενίσχυση οικογενειών και ότι έχει να κάνει με τον φτωχό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε φίλε που θα βρει λεφτά ο Δεσπότης για τα συσσιτια?Αφού όλα τα λεφτά της Μητρόπολης τα διαθέτει εκεί χαχαχαχαχαχα καλό ε?

      Διαγραφή
  11. Κανείς από το Καμπάνη δεν θα μιλήσει, να μας πει τι έγινε;
    Μην μιλάτε και μετά θα τραγουδάτε, αλλά ποιος θα σας ακούει μετά δεν ξέρω.
    Τέτοια εκκλησιά θέλουμε;
    Χριστιανοσύνη που μας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γράψτε την αλήθεια και αστέ τα μισόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.1ον κανείς δεν έθιξε τον πατέρα Επιφάνιο,εκείνος ήταν προσβλητικός προς την κοπέλα και τον γυναικείο πληθυσμό του Καμπάνη λέγοντας ότι οι γυναίκες του χωριού εκκλησιάζονται για να ''θαυμάζουν '' τον ιερέα. Δεν είναι αρκετά προσβλητικό να φέρεται κατ' αυτόν τον τρόπο ένας άνθρωπος της Εκκλησίας;Ας μη θίγει λοιπόν για να μη θίγεται...Αλλά έτσι είναι, αφού το μόνο του μέλημα είναι η ανέλιξη του στην ιεραρχία και ωχριά βλέποντας το έργο του πατέρα Γεράσιμου.
      2ον Σε ό,τι αφορά τον Μητροπολίτη είναι εμπαθής και κάνει κατάχρηση εξουσίας σε όποιον δεν τον υπακούει δουλοπρεπώς,αλλά στηρίζει τη φωνή της λογικής.Αυτοί διδάσκουν την δικαιοσύνη και την αλήθεια;Τέτοια ιεροσύνη να την χαίρονται!
      Τέλος αναφορικά με τον πατέρα Γεράσιμο είναι ένας άξιος ιερέας,που έχει επανασυνδέσει τον κόσμο του Καμπάνη με την Εκκλησία και ασκεί κοινωνικό έργο. Ο καθένας από τους ιερείς ας κριθεί από τις πράξεις και το ποιόν του και ο καθένας από εμάς ας κάνει την επιλογή του...
      Καμπανιώτισσα

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΠΑΝΙΩΤΙΣΣΑ

      Διαγραφή
  13. Καμπανηηηηηηηη Μούγκα όλοι;
    Για αυτό λένε πάντα, μας αξίζουν αυτοί που έχουμε, γιατί εμείς τους επιλέξαμε και δεν κάναμε τίποτα, ώστε να μην ξανά είναι εκεί που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις κάτι άλλο;;;; και αν ναι τότε βγες και πες το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ;
      ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ

      Διαγραφή
    3. Ναι ξέρω αλλά αφού δεν το ξέρεις εσύ προσωπικά εγώ δεν σε λέω τίποτα, κάποιος άλλος αν θέλει, εδώ είμαι ορίστε.

      Διαγραφή
    4. Ε αφού ξέρεις και κάνεις μούγκα τότε σε παραπέμπω στο πρώτο σου σχόλιο.
      Και για να το τελειώνουμε, εμείς φωνάξαμε ΜΟΝΟ γιατί θέλουμε να αφήσουν ήσυχο τον ιερέα μας στα ποιμαντικά του καθήκοντα στην ενορία μας.
      Το τι συμβαίνει εντός των τειχών του (βασιλείου της Δανιμαρκίας) υπάρχουν υπεύθυνοι να το εξετάσουν.

      Διαγραφή
  14. ο Θεός να φωτίσει και τον Σεβασμιώτατο και τον πατέρα Γεράσιμο.¨Ομως ούτε κουβέντα για τον πατέρα ΕΠΙΦΑΝΙΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες;για πιο φωτισμό μιλάς; τις ΔΕΗ;
      Άντε από εδώ τώρα ανοίξτε τα μάτια σας

      Διαγραφή
  15. τι καμπανη μουγκα ολοι ρε? δεν διαβαζεις παραπανω? τυφλακα?......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβάζω αλλά νόημα δεν βγάζω, όλοι κλασομπενιερες κύριε ρεεεεε.....στο θεμα γιατί θέλει να τον πάρει από το Καμπάνη; Γιατί τον ξανά έκανε παπά από αρχιμανδρίτη; Γιατί ρεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. mixali lazaridi πες τι έγινε, πες αυτά που ξέρεις και μην κάνεις την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι βλακας με περικεφαλαια

      Διαγραφή
    2. τι να ξέρω ρε βλάκα? και να ξέρω σε σένα θα το πω? πανηβλακα? στην τελική εγώ είμαι με το χωριό μου και το χωριό μου θέλει να μείνει ο ιερέας του εκεί γιατι ειδε εργα μετα απο χρονια..ακουσες κανεναν να λεει να φυγει????? από εκεί και πέρα τα των έσω ποσώς με νοιαζουν όπως και ποσώς πρέπει να νοιαζουν και σένα...αν θέλεις κουτσομπολιά πηγαινε σε κανένα μεσημεριανο

      Διαγραφή
    3. σε πείραξε και το ρε...Πωλινα

      Διαγραφή
    4. Ρε Μιχαλάκη αγόρι μου, όταν ο Παπάς σας ξυριστεί, γιατί θα κοιμάσαι εσύ και όλοι οι άλλοι τότε να σε δω θέλω....παλιοπ@π@ρ@.... εμείς από που είμαστε, από την Αμερική; θέλουμε τον πατέρα Γεράσιμο στο Καμπάνη να ξέρεις, ξέρουμε το έργο του.

      Διαγραφή
    5. <> χαχαχαχαχαχα σε βλέπω στα μεσημεριανά και να κλαις που έφυγε ο Παπάς σας ρε Μιχαλακη αγοράκι μου. Τότε να δούμε τι θα λες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    6. είσαι εγκεφαλικά ανάπηρος. το πολύ το θυμίαμα σου έκαψε ότι κύτταρο είχε μείνει...χαχαχαχαχαχαχαχαχα... δεν καίγομαι για τον παπά ρε 7μηνιτικο...για το χωριό μου καίγομαι και συμφωνώ με όσα λέει και υπερασπίζεται... τώρα για ξούρες κτλ καρφί δεν μου καίγεται...δεν μαρεσει να προσβάλουν ούτε τις γυναίκες του ούτε να ξανά δω μια ανύπαρκτη ενορία.. αλλά δεν μπορώ να σε σουβαντίσω εδώ...θα μου κόψουν το σχόλιο...τα βάλατε με την επιτροπη του οικισμου.....ανανδροι

      Διαγραφή
  18. ναι αγαπητέ ανώνυμε ούτε κουβέντα για τον πατέρα ΕΠΙΦΑΝΙΟ που κάνη άνω κάτω όλους τους ιερείς και τον φοβούνται όλοι . Ο θεός να φωτίσει και εσένα και αυτόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΟΝ:ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ "ΕΚΤΟΣ" ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ "ΕΝΤΟΣ" ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

      Διαγραφή
    2. εγώ είμαι εκτός εκκλησίας και μ.....αι ε βλέπουμε και σένα που ίσε εντός και θεοσεβούμενος και που δεν βρίζεις καθόλου . από τους υποστηρικτές του να καταλάβετε τη ταλιμπάν είναι όλοι τους ! ΟΚΣΟ ΡΕ

      Διαγραφή
  19. Σόδομα και γόμορα .Με λένε Ρίζο κι όπου θέλω τον Δωρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ήμουνα αν ήμουνα
    αν ήμουνα δεσπότης
    στις χήρες και στις παπαδιές
    θα ήμουνα ιππότης

    Κάθε γυναίκα όμορφη
    θα την ξομολογούσα
    και κάθε αμαρτία της
    εγώ θα συγχωρούσα

    Αν ήμουνα αν ήμουνα
    αν ήμουνα δεσπότης
    θα την περνούσα ζάχαρη
    θα `μουν προσωπικότης

    Στίχοι:
    Ηλίας Παπασιδέρης
    Μουσική:
    Τάκης Σούκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπορει να μην μενω στο χωριο μονιμα αλλα αυτο που ξερω καλα ειναι οτι το χωριο δεν μπορουσε επι πολλα χρονια να κρατησει παπα ο μονος που καταφερε να μεινει να ενωσει το χωριο να τους να τους φερει στην εκκλησια ειναι ο πατερ Γερασιμος.Απλα επειδη κανει αυτο που πρεπει εργο θεου μεσα απο την ψυχη του καπιοι στη μητροπολη δεν τους αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εδω μας εχουνε ρημαξει την ζωη και η αλλη μου βγαινει και μου διαμαρτυρετε
    για το παπαδαριο. ΕΛΕΟΣ αν την πεις τιποτα για καμια απεργια θα σε κοιτάει
    και περίεργα. Ξυπνάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός ο Μητροπολίτης μας γιατί δεν πήρε ποτέ την Τσιπαρατου να κάνει μια βόλτα από όλες τις Εκκλησίες και τα Εκκλησάκια του νόμου μας;
    Γιατί όλοι η Παπάδες το αποκαλούν κάπως;
    Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει και ποτέ να μην δίνει.
    Το μοναστηράκι του Αι Γεωργίου το ξεχάσαμε;τι έχει κάνει;
    Γιατί δεν βοηθάνε τον κόσμο, που έχει όλους εμάς ανάγκη;
    Γιατί έμενε σε Σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης μας;
    Το ζόρι του όλο ήταν να μην πετάνε ρύζι;
    Να μην στολίζουν εκκλησία;
    Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.... ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!! ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΣΙΠΑΡΑ - ΣΟΥΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΗΗΗΗΗ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί έχουμε Μητροπολίτη?

      Διαγραφή

  24. Εσύ ανώνυμε 13 Μαρτίου 2013 - 6:00 μ.μ. να μην πιάνεις στο στόμα σου τον πατέρα ΕΠΙΦΑΝΙΟ αυτόν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟ και ΙΚΑΝΟ κληρικό της μητρόπολής μας .Ιερέα εργατικό ασκητικό και ΑΞΙΟ που ΜΟΝΟΣ του σηκώνη το βάρος της λειτουργιάς της μητρόπολης. Αυτόν έπρεπε να είχαμε δεσπότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ότι και να πείτε, τον πατέρα Επιφάνιο δεν μπορείτε να τον αγγίξετε με ανόητα σχόλια και κακίες. Είναι ο μόνος καταξιωμένος ιερέας, με καταξιωμένο θεάρεστο έργο και μπορείτε να το διαπιστώσετε ότι ώρα θέλετε στην ενορία του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς. Αν το συγκρίνετε με τον πατέρα Γεράσιμο, είναι σαν να συγκρίνετε το Κιλκίς με την Αμερική! Δεν υπάρχει σύγκριση και σίγουρα αν είχαμε ιερείς όπως τον π. Επιφάνιο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Σκεφτείτε πριν γράφετε ότι σας συμφέρει και ότι σας έρθει στο νου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΩΜΕΝΟΣ;

      Διαγραφή
    2. Σας μάγεψε ο Επιφανιος δεν εξηγείτε αλλιώς.

      Διαγραφή
    3. Δεν ντρέπεστε; άκουσες τι μας είπε στην συγκέντρωση στην Μητρόπολη;

      Διαγραφή
    4. ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    5. Άκου αγαπητέ εμείς πήγαμε να στηρίξουμε το ΈΡΓΟ του ιερέα και τίποτε άλλο.Βασικά πήγαμε για το δικό μας καλό μιας και θα στηρίζαμε ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ πρόσφερε στο χωριό μας.Αλλά όταν μας κατηγόρησε ότι οι ενορίτες του Καμπάνη πάμε εκκλησία για να λατρέψουμε τον ιερέα και όχι να εκκλησιαστούμε ε τότε αγαπητέ θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι έπρεπε να τον απαντήσουμε.
      Κατηγόρησε εμάς για προσωπολατρία και για οπαδούς αλλά από ότι διαβάζω αυτός έχει φανατικούς ακόλουθους.
      Για αυτόν που γράφει ότι μόνος του σηκώνει το βάρος του έργου στην μητρόπολη μας αυτό είναι υποτιμητικό για τον Μητροπολίτη μας ,και αν θέλει ας κάνει στην άκρη να αναλάβει κάποιος άλλος αυτό το <> έργο.

      Διαγραφή
    6. μέσα στα < > είχα γράψει την λέξη δύσκολο.

      Διαγραφή
    7. Σας απαντάμε με την δική σας τελευταία πρόταση που έχετε στο σχόλιό σας παραπάνω :"Σκεφτείτε πριν γράφετε ότι σας συμφέρει και ότι σας έρθει στο νου!"Είναι βέβαιο ότι από πνευματικής πλευράς τουλάχιστον στο Κιλκίς είναι καλύτερα από την Αμερική!

      Διαγραφή
    8. Μπερδεύτηκα..... ποιος είναι το Κιλκίς και ποιος είναι η Αμερική????

      Διαγραφή
  26. πως φαίνονται εδώ μέσα ποιοι είναι οι ιερείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαζαρίδη που είσαι αγόρι μου, αργείς και θα φύγει ο Παπάς

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΓΡΑΨΕ ΡΕ ΤOΛΜΑΣ;

      Διαγραφή
  27. τουλάχιστον εγω εχω και το ονομα μου εδω δεν ειμαι ως ανωνυμος...θρασυδειλε βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη είμαστε μαζί σου άσε τον παπάρα να λέει μαμακιες.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΗ.

      Διαγραφή
  28. Να δούμε πότε θα σπάσει το καλάμι που ιππεύει ο Επιφάνιος και προσγειωθεί ανώμαλα πλησιάζει η ώρα και τότε να δείτε γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτο μ αρεσ

      Διαγραφή
    2. Το καλάμι που ιππεύει ο πολύς Επιφάνιος είναι του Μητροπολίτη το καλάμι, που αλληλοδιαδόχως καβαλάνε και άλλοι όπως ο Απόστολος, ο Ιωακείμ, ο Παντελεήμων, ο Ευγένιος και άλλοι πολλοί, που σκύβουν μπροστά στην παπική αλαζονεία και τον στείρο δεσποτισμό του Μητροπολίτη γιατί έχουν φιλοδοξίες και πολλά κοινά μυστικά να κρύψουν, όντας αθεόφοβοι με παντελή έλλειψη αγάπης για τον Θεό και τον συνάνθρωπο. Τους αφιερώνουμε όλους αυτούς, που εξοικειώθηκαν τόσο πολύ με την ιερωσύνη, και παρέβλεψαν την παρακαταθήκη που ανέλαβαν υποσχόμενοι για τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι κανόνες της εκκλησίας, τον υπέροχο ύμνο της αγάπης του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους από τον οποίο παραθέτουμε ένα μικρότατο στίχο που γράφει ...αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί!!

      Διαγραφή
  29. πάτερ Γεράσιμε κράτα γερά είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έντιμος και όχι Άτιμος = Πάτερ Γεράσιμος
      Αξιός και όχι Ανάξιος = Πάτερ Γεράσιμος
      Αγαπητός και όχι μισητός = Πάτερ Γεράσιμος
      Άνθρωπος και όχι Απάνθρωπος = Πάτερ Γεράσιμος
      Ιερέας και όχι Μασόνος = Πάτερ Γεράσιμος
      Ικανός και όχι Ανίκανος = Πάτερ Γεράσιμος
      Φίλος και όχι Φιλόδοξος = Πάτερ Γεράσιμος
      Άγγελος και όχι Διάβολος = Πάτερ Γεράσιμος
      Πατριώτης και όχι Προδότης = Πάτερ Γεράσιμος
      θέλετε και αλλά;
      Αυτός ο άνθρωπος είναι η πραγματική Εκκλησία.

      Διαγραφή
  30. ΠΑΤΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΕΙΜΑΙ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΥΡΙΖΩ ΚΑΜΠΑΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΑΤΕΡ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλοι ξανά στο κιλκίς αλλά στον αγιο Δημήτριο αφτί τη φορά σε αυτών τον μισογύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
    2. σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν. που κάνεις και μαθήματα ορθογραφίας

      Διαγραφή
  33. Ένα θα πω 'φωνή λαού, οργή θεού'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πατερ ολο το καμπανη ειναι μαζι σου.σε στυριζουμε και δεν θα σταματησουμε να το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ Π.ΕΠΙΦΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα που μες στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα πλάκα έχετε.....ξεφυγατε από το θέμα και θα σας φύγει και Ο Παπάς

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει και μια ακόμη κατηγορία που σας ξέφυγε στην κοινωνία του Κιλκίς. Αυτοί που τον γνώρισαν όπως και τους υπόλοιπους αυλικούς της παρέας, ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε για το καλό της εκκλησίας και τον σκανδαλισμό των πιστών. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα λόγια, λουφάξτε ο καθένας στην συνείδησή του, αλλάξτε τρόπο ζωής, υιοθετήστε την μετάνοια και την αλήθεια, και όσοι είστε κληρικοί εφαρμόστε στην ζωή σας αυτά που διδάσκετε στους άλλους και προωθείτε δια του υπουργήματος της ιεροσύνης. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του ιδιωτικά, αλλά δημόσια θα πρέπει να είναι και να φαίνεται κανείς σωστός και άξιος σε αυτό που του ανατέθηκε να υπηρετήσει χωρίς υποκρισίες και φαρισαϊσμούς. Ο νοών νοείτω......

      Διαγραφή
    4. Εγω που τον γνώρισα έχω να πω οτι δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ενα ξιπασμενο παιδαρέλι.....
      giorikas

      Διαγραφή
  36. Τι έγινε με τον Πατέρα Γεράσιμο τελικά θα μας πει κάποιος; είναι ακόμα στην Καμπάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αχ κατακαημένο Κιλκίς τι θα περάσεις ακόμα??? Σοβαρότητα μηδέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΣ ΓΑΛΗΝΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.