Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

"Υπερχρεωμένα νοικοκυριά - Υπάρχει λύση;"

Υπογράφει η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς

ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ;
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ;
ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ;


Λόγο της γενικότερης οικονομικής στενότητας σε συνδυασμό με τα υψηλά επιτόκια στο χώρο ιδίως της καταναλωτικής πίστης, τις επιθετικές πρακτικές προώθησης των πιστώσεων, τους ατυχείς προγραμματισμούς, τα απρόβλεπτα γεγονότα στη ζωή των δανειοληπτών (απώλεια εργασίας κ.λ.π) αποτέλεσαν παράγοντες που δρώντας υπό την απουσία θεσμών και συμβουλευτικής υποστήριξης των καταναλωτών σε θέματα υπερχρέωσης, συνέβαλαν ανενόχλητα στην αυξανόμενη υπερχρέωση νοικοκυριών, που αδυνατώντας εν συνέχεια να αποπληρώσουν τα χρέη τους, υπέστησαν και υφίστανται, τις αλυσιδωτά επερχόμενες καταστροφικές συνέπειές της.

Λόγο της καθημερινά αυξανόμενης ανάγκης για ενημέρωση των πολιτών, η « Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς» σε συνεργασία με τοπικούς δικηγόρους της πόλης μας, σας προσκαλεί στην ημερίδα για Ενημέρωση των καταναλωτών για τα δικαιώματά τους, με θέμα « ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ;», στις 20.5.2013 και ώρα 19.30 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο – του Δήμου Κιλκίς.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.

Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου για την λύση των προβλημάτων που σου δημιούργησαν άλλοι.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρα.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι:

- Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Βασίλης Μάτσκος με θέμα - Η "ιστορία" των υπερχρεωμένων νοικοκυριών μέχρι και τον νόμο Κατσέλη.

- Η Δικηγόρος Λασκάκη Δαμιάνα με θέμα - Οι προϋποθέσεις ένταξης στον νόμο.

- Η Δικηγόρος Κική Ανδριανάκη με θέμα - Δικαστική αντιμετώπιση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 154
611 00, ΚΙΛΚΙΣ
Τηλ:23410 24400 , FAX:23410 24400
e-mail: info@kpk.gr
Web: http://www.kpk.gr

3 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.