Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δρ. Ευστράτιου Παπάνη με τίτλο "Ψυχολογία της Προσωπικότητας και Αυτοεκτίμηση"

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δρ. Ευστράτιου Παπάνη, επίκουρου καθηγητή κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Αιγαίου και προέδρου της Ακαδημίας των Πολιτών, με τίτλο "Ψυχολογία της Προσωπικότητας και Αυτοεκτίμηση".
Λίγα λόγια από τον συγγραφέα

"Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου, γράφτηκε με αφορμή τους ανθρώπινους τύπους, με τους οποίους ήρθα σε επαφή κατά τα ταξίδια μου ανά την Ελλάδα. Διαπραγματεύεται ετερόκλητα, φαινομενικά, θέματα που σκιαγραφούν την πανδαισία των κινήτρων, συμπεριφορών και συγκρούσεων, που καλείται να αντιμετωπίσει ο καθένας στην καθημερινότητά του, επιτυχημένα ή όχι με κοινό παρονομαστή την αυτοεκτίμηση. 
Μια ψυχική κατάσταση που, όσο γενική και αόριστη κι αν ακούγεται, καθορίζει την προσωπικότητα, την κοινωνική προσαρμογή και την ευτυχία του ατόμου. Συνοδέψτε, λοιπόν, στις σελίδες του χαρακτήρες προσιτούς, οικείους και τοπία συνειδησιακά γνώριμα και συμπορευθείτε σε ένα αβέβαιο ταξίδι προς την αυτογνωσία."

Ο αριθμός των αντιτύπων του βιβλίου είναι περιορισμένος και μπορείτε να το παραγγείλετε μέχρι τις 20 Μαϊου 2013, από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας
www.oxybooks.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στην διεύθυνση info@oxybooks.gr καθώς και στα τηλέφωνα 693 93 53 392 και 694 86 29 476.

Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα διατεθούν για την ίδρυση και την λειτουργία νέων Ακαδημιών στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.