Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σοβαρό λάθος της ΕΠΣ Κιλκίς

Του Φώτη Ζάικου
Σύμφωνα με τον νόμο και τα άρθρα του ΚΑΠ όταν κάποια ομάδα παραβαίνει τους νόμους τιμωρείται. Όταν όμως αυτούς τους νόμους και τα άρθρα τους παραβαίνει η ίδια η Ε.Π.Σ.Κ τότε τι γίνεται; Στον τελικό αγώνα παίδων έπρεπε να αγωνισθούν ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την ΑΕ Πολυκάστρου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, εαν ισχύουν.
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς λόγω κωλύματος δεν θέλησε να αγωνισθεί και την θέση του πήρε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, χωρίς όμως να ενημερωθεί ότι το κύπελλο θα το έπαιρνε ούτως ή άλλως ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Το έμαθε στα μέσα του Β΄ ημιχρόνου. Τότε έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα παρουσία των δυο αντιπροέδρων, γραμματέα και ταμία της Ε.Π.Σ.Κ. 

Βρισιές, αντεγκλήσεις και όλα αυτά σε παιδικό πρωτάθλημα. Εαν αυτό δεν είναι μπάχαλο τότε τί είναι; Σεβόμαστε της Ε.Π.Σ.Κ όλο το Δ.Σ. πλην ενός , αυτός ξέρει, αλλά τέτοιες άτυχες έως απερίσκεπτες ενέργειες πληγώνουν το άθλημα βαριά.Ο Αλέξανδρος Κιλκίς πήρε το κύπελλο χωρίς αγώνα. Εαν ήθελαν γιορτή ποδοσφαίρου θα μπορούσαν να την οργανώσουν καλύτερα και διαφορετικά. Καλές οι δημόσιες σχέσεις αλλά μερικές φορές γίνονται μπούμερανγκ.

8 σχόλια:

  1. υπάρχει κατεστημένο στην ΕΠΣ φίλε Φώτη....εδώ και πόσα χρόνια....μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή κάποια πρόσωπα που έχουν όντως κουράσει να αποσυρθούν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φωτη,το μονο που εχω να πω ειναι,Ντροπη για την ΕΠΣ Κιλκις,και ειδικα γι'αυτον που πηρε αυτην την γελοια αποφαση!!!Φωτη ο ενας γιος μου ανηκει στο δυναμικο της Α.Ε.Πολυκαστρου και απο το Σαββατο το βραδυ "ζουσε" για τον τελικο της Κυριακης με την ομαδα της Κρηστωνης(εφοσον η ομαδα του Αλεξανδρου τιμωρηθηκε με αποβολη απο το πρωταθλημα λογω ασεβειας προς την ΕΠΣΚ),την Κυριακη δε, το πρωι ειχε αγωνια και αγχος που θα επαιζε στο τελικο.Το μεσημερι οταν γυρισα στο σπιτι,Φωτη αντικρυσα τον δεκατετραχρονο γιο μου σε κατασταση απελπισιας,συγχυσης,και εντασης!! Ερωτω λοιπον τους υπευθυνους της ΕΠΣΚ τι επρεπε να πω εκεινη την ωρα στο παιδι μου εγω,οπως και ολοι οι γονεις των συμπαικτων του γιου μου,καθως και οι γονεις των παιδιων της Κρηστωνης,για να τον ηρεμησω,και να τον επαναφερω στην ταξη;Να σημειωσω οτι εχουν μπροστα τα παιδια και τις εξετασεις,που υποτιθεται οτι η συγχυση και η αδικια που ενιωσαν στο πετσι τους,μονο καλα αποτελεσματα δεν θα φερουν!!Περιμενω καποιος απο την ΕΠΣΚ να εχει την ευαισθησια να απαντησει για το ρεζιλικι αυτο που διαδραματιστηκε στο γηπεδο του Πολυκαστρου,καθως και στο ερωτημα που εθεσα πιο πριν.

    Miltiadis Amanatidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθεστε και ασχολείστε με το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς που είναι ανύπαρκτο χωρίς υποδομές και χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται.Κι όσοι λένε ότι ασχολούνται με αυτό είναι φυσικά για τα μάτια του κόσμου...Κιλκίς R.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει ερασιτεχνικό σωματείο Αλέξανδρος Κιλκίς .
    Υπάρχει μια επιχείρηση που κονομάει ακόμα και από τις μεταφορές των αθλητών της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγάλη αλήθεια....ότι κάνει ο Αλέξανδρος έιναι για το θεαθήναι για να κονομάει ο καραβανάς και ο ψηλός που τα κάνανε πλακάκια και πουλάνε παίκτες.

    Αλλά το ότι η ΕΠΣ πετάει αετό είναι ένα άλλο θέμα....έχε γεια κ Βασίλη καρεκλοκέντραυρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Ντουντούκης μαζί με τον Αναστασιάδη στον βωμό του χρήματος νομίζουν πως έχουν καπηλευθεί τον ποδοσφαιρικό αθλητισμό του νομού . νομίζουν πως έγιναν και οι ειδικοί στον χώρο οι άμπαλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι παράγοντες του Κιλκίς δεν είναι μικροπαράγοντες. Είναι οι ίδιοι που κατείχαν θέσεις ισχύος επί σειρά ετών κάτω στην Ομοσπονδία...
    η κατάντια του ερασιτεχνικού αλλά και επαγγελματικού ποδοσφαίρου φέρει το όνομα τους!!!Ευγε κ. Βασίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.