Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης, 3-5 Ιουνίου 2013

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της 4ης έκθεσης Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. 

Η έκθεση στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους καλοκαιρινούς προορισμούς εν όψη των καλοκαιρινών διακοπών.

Η έκθεση είναι η μοναδική που διεξάγεται φέτος με αυτό τον σκοπό και αποτελεί συνέχεια των διοργανώσεων του 2009, 2010, 2011.

Μεγάλος Χορηγός είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία (έως 11/5/2013) των νήσων: ΚΕΑ, ΚΥΘΝΟ, ΣΥΡΟ, ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΑΝΔΡΟΣ, ΣΙΚΙΝΟ, ΑΜΟΡΓΟ, ΤΗΝΟ.

Επίσης συμμετοχή έως 10/5/2013 έχουν δηλώσει και οι παρακάτω εκθέτες: Άγιος Νικόλαος, Εξ. Συλ. Πλατύ Γιαλού Σίφνου, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, Ένωση Ξεν/χων Τριφυλίας, Λουτράκι Thermal Spa, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Ε.Τ.Α.Π Δήμου Πόρου, Αγκιστρίου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, Γορτυνίας, Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Περιφερειακή Ενώτητα Μαγνησίας-Σποράδων, Βόλου, κ.α.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www. http://tourismfest.verticom.gr, επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.