Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 23/10/2022 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο στο κλειστό στάδιο Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών.
«Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με σκοπό την ένταξη των μικρών αθλητών στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας .Στα πρωταθλήματα αυτά συμμετέχουν οι αθλητές από τα προαγωνιστικά τμήματα κάθε σωματείου.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

1. Πουντζουκίδου Αναστασία 2012 κιλά -30
2. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος 2012 κιλά -45
3. Γκουγκουσίδου Κατερίνα 2008 κιλά -52
4. Διγώνης Άγγελος 2012 κιλά -30
5. Παπαδόπουλος Νεκτάριος 2015 κιλά -24

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου  που αγωνίσθηκαν συγχαίροντας όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους.

Δίπλωμα προπονητή στα αθλήματα Sambo και Kurash της Γ.Γ.Α. παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης

Στις 22 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο έκλεισε ο κύκλος εκπαίδευσης των προπονητών της σχολής προπονητών Sambo και Kurash . Οι σχολές πραγματοποιήθηκαν από την επίσημη Ελληνική Ομοσπονδία Sambo,Kurash και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με στόχο την ολοκλήρωση της Αναγνώρισης και της δημιουργίας Αναγνωρισμένων Προπονητών στο Ολυμπιακό Άθλημα πλέον του Sambo και του Kurash.

Η πρώτη σχολή διήρκεσε σχεδόν 5 μήνες και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kurash στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων σε αυτούς που πέτυχαν στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις της.

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς έδωσε το παρόν ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος όπου τελείωσε με επιτυχία και παρέλαβε το πτυχίο που του δίνει το δικαίωμα της άσκησης επαγγέλματος του Προπονητή Sambo και Kurash από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Είναι σημαντικό να καταγραφεί ότι είναι η πρώτη σχολή που έχει δημιουργηθεί στα συγκεκριμένα αθλήματα μετά την αναγνώριση τους και σε αυτήν την σχολή συμμετείχε ο Κιλκισιώτης Προπονητής.

Μετά το πέρας της απονομής ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: “Ένας κύκλος εκπαίδευσης έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Σήμερα αποκτώντας το πτυχίο του προπονητή Sambo και Kurash της Γ.Γ.Α αποκτάμε την ευθύνη ανάπτυξης των αθλήματων Sambo ,Kurash στην χώρα μας και μας καταγραφεί η Ιστορία ως τους πρώτους επίσημους προπονητές του αθλήματος.
 Ευτυχής είναι η λέξη που εκφράζει τα συναισθήματα μου για την επίτευξη του στόχου”.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.