Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

«Τρέχω για μένα» με όλους μαζί...

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"

Αν και ο τίτλος του αγώνα δρόμου ήταν «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» εμείς τρέξαμε αλλά και περπατήσαμε όλοι μαζί παρέα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές στις γειτονιές τής Γουμένισσας στις 3 Σεπτέμβρη του 2022.

Οκτώ μέλη και φίλοι αρωγοί του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμμετείχαμε στον 3ο νυχτερινό αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε από το ΔΡ.Α.ΣΥ. ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ με τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας και του Δήμου Γουμένισσας. Ξεκινώντας από την Κεντρική Πλατεία με την ιστορική βρύση, κατηφορήσαμε προς 

την Πλατεία Ζελέγκου, ανηφορίζοντας κατόπιν το δρόμο που οδηγεί προς το Νοσοκομείο, περάσαμε από την Εκκλησία της Παναγίας, γνωστή σε πάρα πολλούς από τα Θεοτόκια και πήραμε το δρόμο λίγο πριν την έξοδο προς τη Φιλυριά, διασχίσαμε τη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου με τα Χάλκινα της Γουμένισσας, κατευθυνθήκαμε προς το Γυμνάσιο και λίγο πριν τον τερματισμό απολαύσαμε τη γειτονιά των Ανατολικορωμυλιωτών στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η Εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, γνωστή από το κουρμπάνι.

Η πορεία των 5 χλμ. ήταν εξαιρετική γιατί εκτός από τους εθελοντές που βρίσκονταν σε πολλά σημεία για να μας εμψυχώνουν να συνεχίσουμε, πολλοί κάτοικοι της Γουμένισσας βγαίνανε στα μπαλκόνια και μας χειροκροτούσαν και εμείς ανταποδίδαμε σχηματίζοντας με τα χέρια μας το σύμβολο της νίκης.

Μετά το τέλος της διαδρομής και της παραλαβής των αναμνηστικών, τα συναισθήματα ήταν έντονα και δόθηκε υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συμμετοχές σε αγώνες δρόμου που μας γεμίζουν ζωή.

Ευχαριστούμε την Αναστασία Περπερίδου, επικεφαλή της διοργάνωσης που δέχθηκε να διανεμηθούν στους συμμετέχοντες ενημερωτικά φυλλάδια του Συλλόγου μας για την προφύλαξη από τον ήλιο. Φυλλάδια επίσης μοιράστηκαν από μέλη μας στους παρευρισκόμενους στην Πλατεία. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας Δημήτρη Τάτση, ο οποίος είναι Γουμενισσιώτης και μας στηρίζει σε πολλές δράσεις μας. 

Ραντεβού σε επόμενο αγώνα και μέχρι τότε ας μην ξεχνάμε ότι….

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.