Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (24/10/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Αλέξανδρο
Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτός που δημιουργεί, αυτός που παίζει ορθολογικά, αυτός που το δικαιούται. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ήταν και έκανε τα προαναφερόμενα, όμως γνώρισε την ήττα από το Πάικο Γουμένισσας με 3-1 στο γήπεδο του Χωρυγίου, και αποκλείστηκε στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα δύο λάθη στο κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς, έφυγαν στην κόντρα και βρήκαν δύο τέρματα με τον Ορφανίδη στο 27’ και στο 45’. Οι ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη είχαν από την μεριά τους την πλήρη πρωτοβουλία, έπαιξαν συνδυαστικά, είχαν ένα πολύ καλό σουτ με τον Γιατισάκη, αλλά πήγαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο 49’ έγινε η φάση που ουσιαστικά έκρινε και τον αγώνα. Ο Σεχάι έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, και «έσπασε» στον Ξυγαλατά που σκόραρε στην κενή εστία, με το τέρμα όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Εκεί χάθηκε λίγο η συγκέντρωση, και σε μια νέα αντεπίθεση στο 55’ το Πάικο βρήκε και τρίτο τέρμα με κοντινή προβολή του Γρηγοριάδη.

Μπορεί η διαφορά να ήταν μεγάλη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν το παράτησαν το ματς. Έβγαλαν άμεσα αντίδραση και μείωσαν με έξοχο τελείωμα του Γιατισάκη στο 63’. Εν συνεχεία δημιουργούσαν συνεχώς καταστάσεις στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 80’ με τον Ζορμπά να πλασάρει και τον Αβραμίδη να αποκρούει.

Πίεση μέχρι τέλους για τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, όμως η Γουμένισσα άντεξε και πήρε την πρόκριση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μωυσίδης, Σακαλής, Στανημερόπουλος (60’ Παυλίδης), Π. Σιδηρόπουλος (73’ Γυριχίδης), Μαριόγλου, Αμανατίδης, Γρίβας (46’ Σεχάι), Γιατισάκης, Κετικίδης (67’ Κότσι), Ζορμπάς, Γκαμπριντασβίλι (46’ Ξυγαλατάς).

Εμπειρίες για την Κ16 «Τσέλσι»

Η Κ16 «Τσέλσι» μπήκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας με σκοπό να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Το Σάββατο έκανε πρεμιέρα η ομάδα του Βασίλη Ορμανίδη στην Χαλάστρα, απέναντι στην ομάδα του Καμπανιακού, από την οποία και ηττήθηκε με 7-0.

Η πρώτη αγωνιστική έφερε έναν δυνατό αντίπαλο, που έπαιξε όμορφα, με τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς να «αγχώνονται» περισσότερο από όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε κάποια αβίαστα λάθη, που επέτρεψαν στον Καμπανιακό να φτάσει σε κάποια από τα τέρματα που σημείωσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.