Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Η Νομαρχιακή Οργάνωση νομού Κιλκίς της Ν.Δ. στη διήμερη σύνοδο των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε η διήμερη Σύνοδος των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Ελλάδα, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ. Για πρώτη φορά, πάνω από 350 πρόεδροι των ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ της ΝΔ συμμετείχαν σε μια κλειστή ενημερωτική συνάντηση για οργανωτικά ζητήματα και ζητήματα επικαιρότητας.

Τις εργασίες της Συνόδου τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άνοιξε με την ομιλία του χθες τις εργασίες της, ενώ τους συμμετέχοντες καλωσόρισε με μια σύντομη ομιλία ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης, και χαιρετισμό απήυθυναν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

Το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μαζί με τον Γενικό Διεθυντή του ΟΑΚΑ Σπύρο Χαλιωρή, προσέφερε ως «οικοδεσπότης» ένα αναμνηστικό αγαλματίδιο του Σπύρου Λούη στον Πρωθυπουργό.

Το Σάββατο, πρώτη μέρα της Συνόδου, πραγματοποίησαν ομιλίες, κατά σειρά, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, η Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Σήμερα, Κυριακή, πραγματοποίησαν ομιλίες, κατά σειρά, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωλστας Τσιάρας, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Ειδικών Ψηφιακών Έργων & Κτηματολογίου Θεόδωρος Λιβάνιος και ο Γιώργος Γεωργαντάς Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όλοι οι υπουργοί αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο, στις μεταρρυθμίσεις, στις προκλήσεις και στους επόμενους στόχους των υπουργείων τους, ενώ έδωσαν και συγκεκριμένες απαντήσεις με στοιχεία σε όλα τα ερωτήματα που τίθενται στον δημόσιο διάλογο σχετικά με τα χαρτοφυλάκιά τους.

Επιπλέον, νωρίτερα σήμερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κύρα Κάπη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, και ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους συμμετέχοντες για τον ρόλο της επικοινωνίας και των social media στην ανάδειξη του κυβερνητικού έργου.

Απο το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, και τις δύο μέρες, τον λόγο πήραν οι πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων οι οποίοι μετέφεραν στην κεντρική διοίκηση του κόμματος, τις προτάσεις, τα ζητήματα, τον σφυγμό των τοπικών κοινωνιών και τις ερωτήσεις τους. Έγινε ένας παραγωγικός και ουσιαστικός διάλογος για ζητήματα οργανωτικά, πολιτικά, στρατηγικά και επικοινωνιακά, ενώ δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν πρωτογενή διεξοδική ενημέρωση για όλα τα παραπάνω θέματα, για την πορεία προς τις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς και για το κυβερνητικό έργο.

Τέλος, για τον ρόλο, τις μεταρρυθμίσεις και τις πολιτικές για τους νέους που αποτελούν πυρήνα της κυβερνητικής στρατηγικής μίλησε στη Σύνοδο ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση του νομού Κιλκίς έδωσε το παρων με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Παπαδόπουλο Μηνά και τους προέδρους ΔΗΜ.ΤΟ Κιλκίς και Παιονίας κ.κ Τοπαλίδη Νικόλαο και Σταυρο Γκουραμανη, δείγμα της κομματικής ενότητας που υπάρχει στο νομό Κιλκίς. Στην φωτο με τον γραμματέα Οργανωτικού και διευθυντή του πρέδρου της Ν.Δ κ. Κονταδακη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.