Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αναγόρευση του Δήμου Παιονίας σε εταίρο του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Στις 15 Δεκεμβρίου του 2018 ο Δήμος Παιονίας έπειτα από πρόσκληση του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» στα Χανιά της Κρήτης, το οποίο έλαβε υπόψη την ξεχωριστή προσφορά του Δήμου Παιονίας στη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης του Ελευθερίου Βενιζέλου, την πολύτιμη συμπαράσταση του προς το Ίδρυμα και τη στενή συνεργασία στην οργάνωση των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη μάχη του Σκρα, αναγορεύτηκε ως εταίρος αυτού.

Στην τελετή παρέστησαν κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, η π. Δήμαρχος Αξιούπολης, Δημοτική Σύμβουλος και αντιπρόεδρος παραρτήματος του Ιδρύματος που εδρεύει στην Αξιούπολη κ. Σόνια Συμεωνίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Γεωργίτσαρος.

Στην αντιφώνηση του ο Δήμαρχος Παιονίας ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή και το Δ.Σ. του Ιδρύματος με μεγάλη συγκίνηση για την αναγόρευση ως εταίρου ενός μικρού Δήμου αλλά με μεγάλη ιστορία στα δρώμενα του Α΄ΠΠ.

Ο Δήμος Παιονίας είχε μια αγαστή συνεργασία στη διοργάνωση της τελετής της επετείου των 100 χρόνων από τη μάχη του Σκρα παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και βέβαια η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί γιατί υπάρχει η συνέχεια και από τον πρώην Δήμο Αξιούπολης και προσδίδει μια επιπλέον προστιθέμενη αξία στην ιστορία του τόπου μας.

Με την ευκαιρία αυτή η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το σπίτι που κατοικούσε ο Ελευθέριος Βενιζέλος το οποίο έχει ανακαινιστεί τα τελευταία τρία χρόνια και λειτουργεί ως ιστορικό μουσείο όπως επίσης και το μοναδικό μουσείο τυπογραφίας και έκδοσης που υπάρχει στην Ελλάδα και το οποίο είναι ένα από τα τρία καλύτερα της Ευρώπης ιδιοκτησίας των Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή Παιονίας ευχαριστεί όλους, Δ.Σ. και μέλη του Ιδρύματος για την άψογη φιλοξενία δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι οι Μακεδόνες και οι Κρήτες είναι ενωμένοι με γνώμονα πάντοτε μια ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.