Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πετυχημένη εκδήλωση στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς εκδήλωση ενημέρωσης από το σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» με θέμα «Γυναίκα & Πρόληψη». 

Ομιλητές ήταν η Σοφία Τριανταφυλλίδου, χειρουργός μαστού στην Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ» και ο Γιώργος Φραγγίδης, μαιευτήρας-γυναικολόγος, πρόεδρος της Κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» για έξι συνεχόμενα έτη.

Γυναίκες αλλά και άνδρες της περιοχής παρακολούθησαν την ομιλία κατά την οποία τονίστηκε η σημασία της πρόληψης στη ζωή κάθε γυναίκας. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον όσον αφορά στο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, το οποίο παρόλο που χορηγείται από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς στη χώρα μας και συστήνεται από παιδίατρους και γυναικολόγους, επικρατεί ακόμα ο φόβος της άγνοιας που ο οποίος δυστυχώς αφήνει ανενημέρωτα τόσο τα έφηβα κορίτσια όσο και τις μητέρες τους.

Η αμεσότητα και των δύο γιατρών δημιούργησε πρόσφορο έδαφος ώστε να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα και στις απορίες του κοινού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε τον κόσμο της Ποντοηράκλειας που δίχως ταμπού παρακολούθησε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 την εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και Γυναίκα» η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς Σοφία Τριανταφυλλίδου, χειρουργό μαστού και Γιώργο Φραγγίδη μαιευτήρα-γυναικολόγο για τις επιστημονικές συμβουλές τους όσον αφορά στην πρόληψη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ποντοηράκλειας Χαράλαμπο Παυλίδη, που με μεγάλη προθυμία πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Πλατανιάς κ.Ηλία Τσέλιο για την παραχώρηση του προτζέκτορα.

Ευχαριστούμε όσους συντελούν ώστε να πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση ενημέρωσης όσον αφορά στην πρόληψη του καρκίνου, γιατί με την συμβολή τους τοποθετούν ένα ακόμη λιθαράκι στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης, η οποία σιγουρότατα σώζει ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.