Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Στη Μίκρα τα κορίτσια της ρυθμικής του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος" 
Την Kυριακή 16 Δεκεμβρίου τα κορίτσια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος μεταφέρθηκαν στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας για να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη Γιορτή γεμάτη Ρυθμική.


Η συμμετοχή μας αυτή αναδείχθηκε σε μια ξεχωριστή εμπειρία με ποικίλα συναισθήματα για τις αθλήτριες της ρυθμικής, για τους γονείς, για την προπονήτρια τους και για τις συνοδούς.

Τα τμήματα των μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων κοριτσιών μας, αν και μετρούν λιγότερη από τρίμηνη ενασχόληση με το άθλημα τα πήγαν περίφημα με τα χορευτικά που ετοίμασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σκορπίζοντας χαρά, νάζι σε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και συγκίνηση στους γονείς.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην αγαπημένη και ταλαντούχα προπονήτρια μας κ. Μαίρη Σπανουδάκη που είναι κοντά μας φέτος και γνώρισε αυτό το υπέροχο άθλημα στα παιδιά μας. 


Την Ευχαριστούμε επίσης που μας κάλεσε σε αυτή την μοναδική γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος της ΑΓE ANAΓΕΝΝΗΣΗ Θεσσαλονίκης και είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα αγωνιστικά της τμήματα Ρυθμικής που λαμβάνουν διακρίσεις αλλά και να θαυμάσουμε τις τρεις αθλήτριες με σύνδρομο Down που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics στο Άμπου Ντάμπι το 2019 με ατομικό πρόγραμμα σε κορδέλα, στεφάνι και κορίνες. 

Στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια για καλή επιτυχία στις αθλήτριες και ευχόμαστε να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τα όνειρα τους και να εκφράζονται μέσα από αυτό που αγαπούν.

To απόγευμα μας έκλεισε ευχάριστα, καθώς η προπονήτρια μας επεφύλλασε μόνο χρυσά μετάλλια για κάθε μικρή αθλήτρια που συμμετείχε αλλά και δωράκι για κάθε παιδί.


 Αναμνηστικό συμμετοχής δόθηκε στην Δομή μας για να μας θυμίζει αυτήν την όμορφη εμπειρία.

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια μας και εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους βοηθάμε με κάθε τρόπο.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και μας παροτρύνουν να συνεχίζουμε την δράση μας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.