Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Αγωνιστικές δράσεις Άτλαντα Κιλκίς (18/12/2018)

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η Ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, νίκησε στο εκτός έδρας παιχνίδι της τον Εθνικό Κοζάνης με 3-0 σετ (25-17, 25-14, 25-18).Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Ο Άτλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ, δεν απειλήθηκε σε κανένα σετ και έπαιξε τακτικό βόλεϊ.

Σύνθεση ομάδας (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Πολιτίδης Χάρης. Τσιγγελίδης Θοδωρής, Τσάρας Απόστολος, Φιλλιπίδης Τάσος, Κολτσιάκης Γιώργος, Σακελλαρίδης Απόστολος, Αυγητίδης Κώστας (Λίμπερο), Πελτιάν Κυριάκος, Κυριμλίδης Παύλος.

Η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου κέρδισε τον Αίολο Κατερίνης με 3-2 σετ (24-26, 22-25, 25-19, 25-11, 15-9) . Ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Προηγήθηκε με 2-0 σετ ο Αίολος, όμως στην συνέχεια οι έφηβοι του Άτλαντα κατόρθωσαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν την πολύτιμη νίκη, να καταταγούν στην 2η θέση και να συνεχίσουν στην 2η φάση του πρωταθλήματος της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Σύνθεση ομάδας (Γιώργος Χειρούλης) : Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Κυριάκος Πελτιάν, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Παύλος Κυριμλίδης, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ανέστης Τρόπιος (L), Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώριος Καρέλης.

Η ομάδα των Νεανίδων νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Γρεβενών με 3-0 σετ (25-23, 25-13,25-23). Ο αγώνας ήταν καλός με εναλλαγές στο σκορ, είχε καλές φάσεις και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι νεαρές αθλήτριες του Άτλαντα είχαν πάθος, έκαναν λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κέρδισαν με την βοήθεια της κερκίδας.

Σύνθεση ομάδας (Γιώργος Χειρούλης) : Αθανασιάδου Θεοδώρα, Τσιμπούκα Ευαγγελία, Ντότσι Ιζαμπέλα, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Σιλιφτάρ Ιωάννα, Σπάχο Χριστίνα, Ντότσι Ντανιέλα (Λίμπερο 1), Κέλλνερ Νέλλη, Χονδροματίδου Στεφανία, Κέλλνερ Βάσια, Κυπρίτη Ειρήνη, Μαργαριτίδου Ευτυχία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αλμασίδου Αικατερίνη (Λίμπερο 2)

Οι Παγκορασίδες του Συλλόγου παίζοντας εκτός έδρας, έχασαν από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ. Σύνθεση ομάδας (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης) Ευαγγελία Τσιμπούκα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Κων-να Φούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βάσια Κέλλνερ, Στεφανία Χονδροματίδου, Νέλλη Κέλλνερ, Εριγέτη Γεωργιάδου.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο

YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.