Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πετυχημένη η ετήσια εορταστική εκδήλωση της «Ευκράντης»

Δελτίο τύπου  Συλλόγου Γυναικών Παιονίας «Ευκράντη»
Την ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωσή του, με καφέ, τσάι, εδέσματα αλλά και χορό με παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα διοργάνωσε και εφέτος λίγο πριν την εορταστική περίοδο του Α. Δωδεκαημέρου, στην αίθουσα τελετών της λέσχης αξιωματικών φρουράς Πολυκάστρου, ο σύλλογος γυναικών Παιονίας «Ευκράντη».

Μια εκδήλωση, που καθιερώθηκε, όπως τόνισε στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη στην κατάμεστη σχεδόν αποκλειστικά από γυναίκες αίθουσα, στα χρόνια της κρίσης στην πατρίδα μας, από τις αρχές της δεκαετίας και συνεχιζόμενη έως και στις ημέρες μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα διατεθούν για φιλανθρωπικές δράσεις, είτε προς οργανωμένους φορείς και συλλόγους, είτε περισσότερα διακριτικά για ειδικές περιπτώσεις από πλευράς του συλλόγου, που ως ένας «ζωντανός» οργανισμός της κοινωνίας γνωρίζει και αφουγκράζεται τέτοιου είδους ανάγκες.

Το κέφι και η ζωντάνια περίσεψε στην εκδήλωση από τα απλά μέλη του συλλόγου αλλά και από μέλη άλλων συλλόγων, όπως των Μικρασιατών του Πολυκάστρου, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου και του πολιτιστικού συλλόγου Ευζώνων, μαζί περισσότερο προβεβλημένα πολιτικά στελέχη, όπως της περιφερειακής συμβούλου Μιχαλίας Καραμισάκη και των δημοτικών συμβούλων Κώστα Σιωνίδη και Γιώργου Γεωργίτσαρου.

Μαζί βεβαίως με την καταγραφείσα διάθεση για οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της εκδήλωσης μέσω της σχετικής λαχειορόφου αγοράς με δώρα κατάλληλα για την εορταστική περίοδο, που διανύουμε, τα οποία προέρχονταν από προσφορές ιδιωτών της ευρύτερης περιοχής και του συλλόγου της «Ευκράντη».

Ένα κράμα αποτελεσματικό, όπως αποδείχθηκε, δείγμα της εμπιστοσύνης μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της διοίκησης του συλλόγου, καθώς τα χρήματα είναι βέβαιον, ότι θα κατευθυνθούν, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε περιπτώσεις «που θα πιάσουν πραγματικά τόπο», όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε η κ. Καρβουνιάρη προς όλους τους παρευρεθέντες συνοδευόμενη από τα υπόλοιπο μέλη της διοίκησης του συλλόγου «επί σκηνής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.