Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Βραβεύονται από τον ΣΕΓΑΣ οι σημαιοφόροι του Κιλκισσιώτικου Στίβου

Του Κώστα Μηναρετζή
Τους αθλητές και τις αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο στις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού το 2018, θα βραβεύσει σε ειδική εορταστική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στη Βέροια η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας και ο Δήμος Βέροιας – Κάπα. 

Μεταξύ των βραβευθέντων βρίσκονται φυσικά και οι δώδεκα πρωταθλητές και πρωταθλήτριες συλλόγων του Κιλκίς που στέφθηκαν Πανελληνιονίκες στο στίβο μέσα στο 2018 και τίμησαν με τις διακρίσεις τον κιλκισσιώτικο αθλητισμό κατακτώντας ούτε ένα ούτε δύο, αλλά είκοσι δύο συνολικά μετάλλια (επτά χρυσά, πέντε αργυρά και δέκα χάλκινα) στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Στίβου αλλά και με τη συμμετοχή τους με τις Εθνικές μας ομάδες.

Γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πολύ υψηλό επίπεδο του Κιλκισιώτικου κλασσικού αθλητισμού σε επίπεδο αθλητών και προπονητών, αλλά και τη δυναμική των σωματείων και των διοικητικών παραγόντων & στελεχών που καλλιεργούν το άθλημα, γεγονός που δε περνά πλέον απαρατήρητο από κανέναν.

Αν μάλιστα οι πολυεπίπεδες επιτυχίες των αθλητών στην κονίστρα συνδυαστούν με την ελλιπέστατη έως ανύπαρκτη υποδομή σε στάδια, προπονητικούς χώρους και υλικό, τότε οι επιτυχίες αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία και σημασία.

Αξίζει λοιπόν να γίνει μια ιδιαίτερη μνεία σε όλα αυτά τα παιδιά και των προπονητών τους, που κράτησαν φέτος ψηλά τη σημαία του κιλκισιώτικου αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και ως εκπρόσωποι των Εθνικών ομάδων.

Από τον Γ.Σ. Μανδρών, ο Κωνσταντίνος Ζάλτος (1ος στη Σφυροβολία και 3ος στη Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Εφήβων) με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Η Ελένη Ζώτου (3η στη Σφύρα στο Πανελλήνιο Νέων Γυναικών) με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Ο Γιώργος Κορακίδης (2ος στη Σφύρα στο Πανελλήνιο Νέων Ανδρών )με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Ο Αλέξιος Προδανάς (3ος στη Σφύρα στο Πανελλήνιο Νέων Ανδρών )με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Ο Μανώλης Καμτσικλής (3ος στη Σφύρα στο Πανελλήνιο Εφήβων ) με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Ο Γιάννης Κορακίδης (1ος στη Σφύρα στο Πανελλήνιο Παμπαίδων) με προπονητή των Γιάννη Χρίστογλου.

Από τον ΓΑΣ Κιλκίς, ο Αλέξανδρος Σάκσες Αλέρου (1ος στα 800 μ & στα 4Χ400 και 3ος στα 400μ με την Εθνική ομάδα Παίδων, 2ος στα 400 μ και 2ος στα 800 μ στο Πανελλήνιο Παίδων) με προπονητή των Κώστα Μηναρετζή.

Ο Ανέστης Νάνος (2ος στα 100 μ και 1ος στα 4Χ100 με την Εθνική ομάδα Παίδων) με προπονητή των Χάρη Μηναρετζή.

Η Παναγιώτα Φαρμάκη (3η στα 300 μ στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων) με προπονητή των Κώστα Μηναρετζή.

Η Στέλλα Παρασκευά (3η στα 2000 μ στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων) με προπονητή των Κώστα Μηναρετζή.

Από τον ΑΣ Αίας Κιλκίς, η Μαρία Τοπούζη (3η στη Σφυροβολία στο Πανελλήνιο Κορασίδων , 1η στη Σφυροβολία με την Εθνική ομάδα Κορασίδων) με προπονητή των Χάρη Μηναρετζή.

Ο Δημήτρης Παυλίδης (1ος στη Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Παμπαίδων, 2ος στη Δισκοβολία με την Εθνική ομάδα και 3ος στη Δισκοβολία στο Πανελλήνιο Παίδων) με προπονητή τον Αλέξανδρο Παυλίδη. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.