Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Απονομές ζωνών για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης στο αρχηγείο του Gougoulas Team βρέθηκε η αγωνιστική ομάδα του Kinesis Fight Club για τις καθιερωμένες εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.

Προηγήθηκε σεμινάριο από τον Νίκο Γουγούλα που είναι κάτοχος 2ου dan μαύρης ζώνης της IBJJF και μετέπειτα έγιναν οι απονομές ζωνών.

Συμμετείχαν πολλά σωματεία και ομάδες από την βόρεια Ελλάδα.

Η ομάδα του Kinesis αποτελούταν από τον Αντώνη Γιαννακίδη που κατέκτησε την μπλε ζώνη 2ο stripe (επίπεδο), τον Παναγιώτη Κυβελίδη που κατέκτησε την μπλε ζώνη 1ο stripe, τον Ιωάννη Σιάκα που κατέκτησε την μπλε ζώνη και τον Γιώργο Μπαλτατζίδη που κατέκτησε το 1ο stripe στην άσπρη ζώνη.

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο και έχει ένα σύστημα ζωνών πολύ αυστηρό με διάρκεια απόκτησης της μαύρης ζώνης πάνω από δέκα έτη.

Το άθλημα αυτό καλλιεργείται στο Kinesis με την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα τα τελευταία 4 χρόνια.

Η ομάδα του Kinesis έχει αποκομίσει μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα όλο αυτό το διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.