Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Στην χαρά και την μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να συμβάλλουν και φέτος οι δομές του Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, που εδώ και μέρες δάσκαλοι και μαθητές δημιούργησαν ένα όμορφο εορταστικό κλίμα το οποίο επιθυμούν να μοιραστούν με όλους εσάς μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις.Με όλη μας την αγάπη λοιπόν, σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή μας την Πέμπτη 20/12 στις 7:30μμ στο ΚΔΑΠ μας 21ης Ιουνίου 18 με διάφορα εορταστικά δρώμενα. 

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς παρουσίαση μουσικοκινητικής, θεατρική παράσταση, Zumba, Face Painting, Xριστουγεννιάτικο διαγωνισμό Ρομποτικής (για όσα παιδιά δήλωσαν συμμετοχή), πάγκο Κατασκευών και Μπουφέ από τα χεράκια των παιδιών και όχι μόνο, αλλά και Μπαζάρ για την ενίσχυση του 13ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Επιπλέον, την Παρασκευή 21/12 στις 6:00μμ ημέρα των εγκαινίων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σας περιμένουμε όλους στην Πλατεία Ειρήνης για να παρακολουθήσετε τα παιδιά μας που με χαρά θα σας χορέψουν Zumba, θα σας παρουσιάσουν το θεατρικό τους αλλά και Ρυθμική. 

Παράλληλα θα υπάρχει σπιτάκι χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting για όλα τα παιδιά αλλά και σπιτάκι Mπαζάρ με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και των εκπαιδευτικών για το 13ο Νηπιαγωγείο. Τέλος, το Σάββατο 22/12 πρωινές ώρες θα είμαστε πάλι εκεί για να χρωματίσουμε τα παιδικά προσωπάκια και να φτιάξουμε παρέα κατασκευές.

Ευχόμαστε και φέτος καλή Επιτυχία στις εκδηλώσεις του Δήμου μας που θα ομορφύνουν τις μέρες των συμπολιτών μας. 

Καλή επιτυχία και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Kαλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα γεμάτα Υγεία, Ζεστασιά, Χαμόγελα και Αγάπη σε όλον τον Κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου