Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 15-16/12/2018 ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MUAY THAI της (ΠΟΜ)* στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. 


Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία MUAY THAI (ΠΟM). Η συμμετοχή από σωματεία της Ελλάδας ήταν μεγάλη με τα αγωνιστικά RING να είναι τρία στον αριθμό για την εύρυθμη εξέλιξη των αγώνων.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τον αθλητή, Ανανιάδη Σίμο στην B κατηγορία εφήβων Muay Thai κιλά -57 όπου κατάφερε με την πρώτη του εμφάνιση να αναδειχθεί στην πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του που του ανοίγει τον δρόμο της εθνικής ομάδας.


Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις εμφάνιση του αθλητή μας που κατάφερε να παραστεί επάξια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai της ΠΟΜ, να δείξει το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο και να εκπροσωπήσει την πόλη μας αποσπώντας μάλιστα την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο. Συγχαρητήρια στον αθλητή μας που απέκτησε μέσα από αυτήν την διάκριση το δικαίωμα συμμετοχής του με την εθνική ομάδα στα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφο κ. Γκίτσα Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθεια του."

*Αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με αρ. μητρώου ΧΓ36.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.