Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

"Τεράστιο το ολίσθημα του Υπουργού κ.Φίλη"

Ανακοίνωση Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων 
Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε) καταδικάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τον προπηλακισμό του Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου από ακραία στοιχεία στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στην Πλατεία Συντάγματος.

Στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε) για το συγκεκριμένο θέμα και καλεί όλες τις ομοσπονδίες μέλη της αλλά και όλους τους Έλληνες (το θέμα της Γενοκτονίας δεν είναι μόνο ποντιακό, είναι ελληνικό και πανανθρώπινο) να συμμετάσχουν όλοι μαζί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στις 16:00 που οργανώνει η Π.Ο.Ε στην Πλατεία Αριστοτέλους απέναντι από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου .

Ζητούμε για μια ακόμη φορά από τον Πρωθυπουργό της χώρας να παραιτήσει τον κ.Φίλη από Υπουργό Παιδείας, διότι ο κ.Φίλης με τις ανιστόρητες, επικίνδυνες και απαράδεκτες δηλώσεις του για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου την οποία ουσιαστικά αρνείται, προσβάλει βάναυσα τους 353.000 νεκρούς μας, τους απογόνους των θυμάτων της Γενοκτονίας, τη νεολαίας μας, τη Διεθνή Ένωση Ακαδημαϊκών για την μελέτη των Γενοκτονιών, το Ελληνικό Κοινοβούλιο του 1994 και όλα τα κοινοβούλια των ξένων κρατών που αναγνώρισαν την Γενοκτονία μέχρι σήμερα.

Απόδειξη του τεράστιου ολισθήματος του Υπουργού κ.Φίλη είναι οι πανηγυρισμοί που κάνουν οι γείτονες Τούρκοι για τις δηλώσεις του σχετικά με την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ο κ.Φίλης ότι η άρνηση μιας Γενοκτονίας είναι η τελευταία πράξη της Γενοκτονίας η οποία και ανοίγει μια κερκόπορτα για την πραγματοποίηση και άλλων Γενοκτονιών.

Τέλος δηλώνουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια ένταση μέχρι της τελικής μας δικαίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.