Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Έπαιρνε για 10 χρόνια τη σύνταξη της πεθαμένης μητέρας του

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 5-11-2015, στην Αρτέμιδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 56χρονος από τον Μάιο του 2002 έως τον Ιούλιο του 2012 λάμβανε παράνομα, μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στο οποίο ήταν συνδικαιούχος, την ισόβια μηνιαία σύνταξη γήρατος της θανούσας μητέρας του. Η προαναφερόμενη είχε συνταξιοδοτηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο και είχε αποβιώσει την 1-4-2002.

Ο 56χρονος αποκόμισε συνολικά το ποσόν των 108.836,38 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.