Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Έκκληση για φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό για την Ειδομένη

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Καλούμε τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους και όπου υπάρχουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που κάνουμε για προσφορά φαρμάκων και αναλωσίμου παραφαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των δομών υγειονομικής υποστήριξης στους πρόσφυγες της Ειδομένης.


Οι ανάγκες στα παρακάτω είδη είναι μεγάλες και χρειάζεται ο συντονισμός όλων.

Ενδεικτικός κατάλογος:
Αντιβιοτικά, αποχρεμπτικά, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αντιπυρετικά, αντιδιαρροϊκά, κολλύρια, κρέμες διάφορες, βιταμινούχα, αντιδιαβητικά, αντιυπερτασικά, επιδεσμικό υλικό, αντισηπτικά, ινσουλίνες, παιδικές τροφές, βρεφικά είδη, αντιαλλεργικά, κορτιζόνες, γάντια, μάσκες, σακχαρόμετρα-ταινίες-σκαρφιστήρες, θερμόμετρα, αποσυμφορητικά, κ.ά.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΣΠΑΡΤΗΣ 13 - 61100 ΚΙΛΚΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.