Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις του ΟΣΔΕ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς

Από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς Ν. Κιλκίς (Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Συνεταιρισμού και το προσωπικό με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει σας ενημερώνουν ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από τις 6 ΜΑΪΟΥ 2014 οι αγρότες – παραγωγοί του νομού Κιλκίς μπορούν να συμπληρώνουν τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ προσερχόμενοι στα κεντρικά γραφεία του Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ (πρώην Ε.Α.Σ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ / οδός : Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς).
Είναι γνωστό ότι στο έργο των δηλώσεων πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί φορείς – παράγοντες και για το συμφέρον των αγροτών-παραγωγών και κτηνοτρόφων μας καθώς επίσης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την έγκαιρη πληρωμή τους, να εξετάζεται η ιδιότητα και η ακεραιότητα του φορέα που σας προσεγγίζει. 

Κυρίως δε από φυσικά πρόσωπα που ισχυρίζονται ακόμη ότι είναι υπάλληλοι της Ένωσης ενώ ταυτόχρονα διαδίδουν ότι η Ένωση έκλεισε και δεν υφίσταται πια.

Ως παλαιός και έγκυρος φορέας ζητούμε να μας δείξετε την εμπιστοσύνη σας και εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.