Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κιλκίς ο Γιώργος Συμπιλίδης

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Γιώργου Συμπιλίδη την απόφασή του να κατέλθει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κιλκίς ανακοίνωσε σε δημόσια συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό στέκι του Κιλκίς.
Ο Γιώργος Συμπιλίδης έτυχε θερμής υποδοχής από τους Κιλκισιώτες με τους οποίους άλλωστε διατηρεί μια μακροχρόνια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης. Και επειδή σε όλη την πολιτική του διαδρομή δεν έχει χρησιμοποιήσει μεγαλόστομες διακηρύξεις και έχει αποφύγει επίμονα τον ξύλινο πολιτικό λόγο, απηύθυνε ένα εγκάρδιο χαιρετισμό στους πολλούς φίλους του. Λίγες κουβέντες και σταράτες είπε στους παρεστώτες ο υποψήφιος βουλευτής του ν. Κιλκίς υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς να παραμείνει ενωμένη η κοινωνία.
‘’Για να κρατηθεί ζωντανή η κοινωνία μας χρειάζεται πάνω από όλα να έχουμε ανθρωπιά. Να βρούμε περισσότερα στηρίγματα κοινωνικής αλληλεγγύης και να μείνουμε ενωμένοι’’. Ο κ. Συμπιλίδης αναφέρθηκε στις άσχημες οικονομικές εξελίξεις που διαγράφονται για τη χώρα, συμπλήρωσε ωστόσο ότι τίποτε δεν έχει χαθεί και ότι ο ελληνικός λαός θα παλέψει με σθένος και με λεβεντιά για να ξαναβρεί το βηματισμό του προς την πρόοδο.
‘’Σ’ αυτή την προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας και τη θετική προοπτική του νομού Κιλκίς επιθυμώ να συμμετάσχω με τις δυνάμεις που έχω. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι κοντά σας και γνωρίζω ότι και εσείς είστε κοντά μου’’ολοκλήρωσε το σύντομο χαιρετισμό του καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

82 σχόλια:

  1. gia poio logo epese to 93 i kybernisi mitsotaki ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά που λέει και κάνει ο Συμπιλίδης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα μια φορά τη Νέα Δημοκρατία. Οι υποψηφιότητες ανακοινώνονται απο το κόμμα ύστερα απο τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όχι απο τους φερόμενους ως υποψηφίους και μάλιστα με Δελτίο Τύπου! Απ'όλ'αυτά ένα είναι το καλό! οτι ο Συμπιλίδης που επι 19 χρόνια κυνηγούσε τη ΝΔ όπου μπορούσε, τώρα τουλάχιστον θα την ψηφίσει (?) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κομμα υπαρχει στο Κιλκις; Κι αν υπαρχει,δεν αντιδρα σε τετοιες αντικαταστατικες και αντιδεοντολογικες 'ανακοινωσεις;Αντε ο Συμπιλιδης ειναι αυτος που ειναι.Οι αλλοι γιατι τον ανεχονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καλώς τα λαγουδάκια του ΛΑΟΣ και της Ντορούλας....
    Τσούζει ακόμα ε;
    Και που είστε ακόμα!
    Όταν γράψει 20.000 το κοντέρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εσυ θα ξυπνησεις απο το ονειρο που ζεις.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ .ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ .ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Ν.Δ (ΠΟΛΑΝ)

      Διαγραφή
    2. OPOS EGRAPSE KAI GIA TON PASOKO TERZIDH,POU STHRIXE KONTRA STON MPALASKA! KALA KRASIA!

      Διαγραφή
  5. Επιτέλους ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τη διαφορά...
    Επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίος! Άντε βρε να βγεις και με τον Κιλτίδη για κανένα ποτό! Κύριε Ιωακιμίδη να το περάσετε και στα έξοδα της ΝΟΔΕ. Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι από τους ελάχιστους πλέον πολιτικούς που μπορούν να βγάλουν τους ψηφοφόρους από τον καναπέ τους και να τους κάνει να πάνε στην κάλπη να τον ψηφίσουν! Πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα ΚΕΦΑΛΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ο γιατρός όλου του νομού Κιλκίς τα τελευταία χρόνια, χωρίς να ξεχωρίζει αν κάποιος είναι γαλάζιος, πράσινος, κόκκινος...
    Γι αυτό θα τον ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ,ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ,ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ!

      Διαγραφή
  9. ϊσα, ίσα ανώνυμε που το κόμμα στο Κιλκίς θα κάνει χαρές μεγάλες τώρα που το δήλωσε ξεκάθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ανώνυμο των 9.33

    Ντόρα εσύ είσαι;
    Μόνο εσύ θα είχες τόσο άχτι για Κιλτίδη και Συμπιλίδη μαζί σε ένα σχόλιο:))
    Αφού και οι δύο θα βγουν βουλευτές κι εσύ θα είσαι εκτός βουλής!
    Ειρωνεία ή θεία δίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι επίσημη υποψηφιότητα ρε γράφετε; Ο γιατρός έχει πει ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος εδώ και μήνες.
    Τώρα το καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;!

      Διαγραφή
  12. NA AKOYSO TON SYMPILIDI NA LEEI 'ZHTO H NEA DIMOKRATIA' K AS PETHANO! DEN NTREPETAI O XEFTILAS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vre kalos ton dimitraki!!!!!! ksereis pote tha ftasi to konter 20.000 monon otan sto psifodeltio sas pia mpei oxristakis apo to zaxarato kai esy fisika eisai kai odieythinon toy politikoy toy agona kai etsi gia tin istoria 20000 psifoys den nomizo na exei sinolika i nd ston nomo ksipna dimitraki i opos alios se lene tes pa

      Διαγραφή
  13. Δεν ξέρω τι λέτε για τα κόμματα, εγώ πήγα τον πατέρα μου να τον δει που ήταν άρρωστος πριν λίγα δυο χρόνια και αν και ήξερε ότι τον είχα βρίσει άσχημα, έκανε τα πάντα για να μας βοηθήσει. Δεν το ξέχασα ποτέ.
    Τα κόμματα και οι μαλακίες που στηρίζουν οι βουλευτές που ψηφίζουμε για να τα παίρνουν, δεν πιάνουν τίποτα μπροστά στον άνθρωπο. Βάλτε μυαλό ρεεε. Τέλειωσαν τα κόμματα! Άνθρωπο ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Toulaxisto Afros den ekane lamogiess tosa hronia San ta lamogia pou psifizate kothoniaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυνατά γιατρέ! Όλο το Κιλκίς σε σένα ελπίζει. Τα βλέπεις τα γατάκια πως σφίγγονται; Τα βλέπεις πως ιδρώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο καθένας μπαίνει εδώ μέσα και λέει τα ψυχολογικά του βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω πω κομματόσκυλα που μαζεύτηκαν...ΠΑΣΟΚ ΝΔ Καρατζαφύρερ, Δημοκρατική Συμμαχία και λοιπές δυνάμεις, όλοι χεοκροτάτε τον Χαραλαμπίδη. Σωστός Κωστάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ! Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Μ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ! ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΘΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ΄,Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε ανώνυμε 12.01, πολύ Λιακόπουλο βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου ρε Γιώργαρε... άστους να λένε. Με την κακία θα μείνουν και τη σκόνη σου θα φάνε. Ο κόσμος σε αγαπάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. RE LEVENTES,ROTISTE TON GIORGARO-STO NOSOKOMEIO POU ROUSFETOLOGEI,ME TI DIAGONISMO MPHKE?

      Διαγραφή
  22. ola kala me ton Giwrgo.......ta alla ta lamogia apo dipla toy pote 8a diw3ei,milaw gia aytoys poy megalwsan me ta koyponia ths N.Δ....vlepe kati eklegmenoys sto komma......aytoys giatre na toys xairesai...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κουιζ......poios synergaths toy Giwrgaroy proeklogika panta htan sto grafeio toy Flwridh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΔ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ/ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O SAMARAS APO TO 1999 EDOSE AGONES GIA THN ND. O SYMPILIDIS POU HTAN OLA AYTA TA HRONIA RE MEGALE? DEN AFINETE LOIPON TO PARAMYTHI? TORA THYMITHIKATE KAPIOI THN ND? DEN NTREPESTE? A RE FOUMO POU THA PESEI! KAI MHN XANAPIASETE THN ND KAI TON SAMARA STO STOMA SAS! TSIRAKIA TOY PASOK EISASTAN OLA AYTA TA HRONIA STO KILKIS!

      Διαγραφή
  25. Η απάντηση στη λάσπη των διάφορων κραχτών που γαυγίζουν και παραπάνω κατά του Συμπιλίδη θα δοθεί στην κάλπη! Πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους!
    Δεν αντιπροσωπεύει τη Ν.Δ. ο Συμπιλίδης και την αντιπροσωπεύει ο Μπαλάσκας
    μήπως ή ο Τσιτουρίδης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA MIN VAZEIS STO STOMA SOU TON MPALASKA. OTAN O MPALASKAS HTAN YPOPSIFIOS ME TH NEA DIMOKRATIA,O SYMPILIDIS EKANE KOLEGIES ME TO PASOK.

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαλάσκας μόνο πήρε από τη Ν.Δ. και δεν έδωσε τίποτε Νεοδημοκράτη!'Η συμμέτοχος είσαι ή ανυποψίαστος.

      Διαγραφή
  26. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ .Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΥΓΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που δήθεν έμειναν έκαναν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στη Ν.Δ..

      Ισως αν η επανάσταση του 1821 είχε καλύτερα αποτελέσματα να μην τραβούσαμε σήμερα αυτά που τραβάμε!
      Ο Συμπιλίδης φταίει και γι' αυτά?

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΕ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

      Διαγραφή
  27. AN ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φύγετε εσεις, θα έρθουν άλλοι! Σιγά τα λάχανα !
      Εσεις τι είστε μέτοχοι της Ν.Δ. ? Κατέχετε μετοχές και δεν το ξέρουμε?

      Διαγραφή
  28. λετε να βγει βουλευτης ο συμπιλιδης με την NΔ και ο ανηψιοσ του βαφειαδης με το ΛΑΟΣ? Σεναριο οχι και απιθανο γιατι οι εδρες πια 1-1-1 θα πανε ερε γλεντια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απο τα παραπάνω σχόλια διαπιστώνει κανείς οτι ο άκρατος κομματισμός και ιδιαίτερα στο Κιλκίς καλά κρατεί, σε πείσμα όσων πιστεύουν οτι ο φανατισμός τελείωσε. Για όλα όσα συμβαίνουν στις πλάτες του κοσμάκη και για το ποιός τον οδήγησε εδώ σήμερα, ξαφνικά ξεχάστηκαν και άρχισαν τα ενδοκομματικά "μαχαιρώματα". Ετσι ο φανατισμός σιγά-σιγά θα κάνει και πάλι την δουλίτσα του, προς δόξαν των πασίγνωστων και ένοχων εξουσιών. Και όταν οι πανηγυρισμοί απ' το εκλογικό αποτέλεσμα(όποτε υπάρξει)κοπάσουν, θά 'ναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα στοχοποιούν και θα παριστάνουν τους τιμητές. 'Ετσι αυτή η θλιβερή ιστορία της χώρας θα επαναληφθεί δυστυχώς για ακόμα μία φορά, πηγαίνοντας την χώρα ακόμα πιό πίσω και τότε βέβαια δεν θα φταίει κανείς, αλλά...ο "Χατζηπετρής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΦΙΛΕ/ΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ.ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ Κ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΠΤΩΣΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΠΟΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ 42 ο/ο.ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΗΜΑΘΙΑ, ΚΛΠ. ΓΙΆΥΤΟ ΝΔ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΔΗ ΤΑΡΑΧΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς μαλώνετε για τα πολιτικά βολεμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EINAI BEBAIO OTI OΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ,ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ-ΕΝΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Σ ΟΣΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΔ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΝΔ,ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΟ!

      Διαγραφή
  33. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ?ΤΩΡΑ ΔΕ ΓΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ..ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΤΡΙΕΔΡΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΤΩΝ.. ΠΧ ΝΔ 35 ΠΑΣΟΚ 28 ΛΑΟΣ 7,001 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 35-28=7 ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΗ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΙΓΗΘΩ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΗΜΜΥΜΑΘΕΙΣ!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1-1-1 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμες των 6.17! Τι ύμνος στην ανοησία ήταν το σχόλιό σου; Τι φοβερή ανάλυση του κώλου ήταν αυτή; Τώρα κατάλαβα γιατί εδώ στο Κιλκίς βγάζατε Κιλτίδη και Τσιτουρίδη συνέχεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ βάζω στοίχημα ότι ο Γεωργαντάς θα έρθει πρώτος στο Κιλκίς! Οι νεοδημοκράτες βαρέθηκαν τους ίδιους και τους ίδιους τόσα χρόνια. Αλλαγή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
  36. ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. O ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. SYMPILIDHS KAI GIORGANTAS,TSIRAKIA TOY PASOKOY TERZIDH KONTRA STON MPALASKA. MAYRO KAI STOYS DYO! ...AN THA HTAN YPOPSIFIOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. paidia o simpilidis einai protos vouleutis kilkis exei magazi gonia 8iagenio kai opos einai tora ta pragmata pou o kosmos apaksioni tin politiki ta psi8isi enan an8ropo pou eitan kai einai sta diskola diplatoy!! ta mou peis se megalo koma einai eesssskai ti egine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΤΟΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχεις δίκιο φίλε μου 10:24, αλλά κάποιοι πρέπει να εκλεγούν.
      Τουλάχιστον ας έχουν ανθρωπιά.
      Η χώρα δε μπορεί να μείνει ακυβέρνητη.
      Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν έχουν όλοι ίδιες ευθύνες.
      Οσο για τα σκυλιά του Μπαλάσκα που γαυγίζουν μέσα στο χιόνι ας πάρουν τον αφέντη τους κι ας πάνε στη Ντόρα. Ολοι οι απελπισμένοι εκεί πηγαίνουν.

      Διαγραφή
    2. KAI KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΟΛΟΙ ΟΙ 'ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ',ΑΦΟΥ ΦΥΓΟΥΝ,ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠ ΑΥΤΗΝ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΗ ΝΔ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ.ΓΙΑΤΙ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ 'ΞΥΛΟ'. ΚΙ ΕΝΝΟΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 'ΞΥΛΟ'!

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ

      Διαγραφή
  41. eseis peite oti 8elete bouleutis nomou kilkis se ligo 8a eine o anipsios tou sumpilidi o 8odoros bafeiadeis.... oi alloi 2 pezonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γεωργαντά ψηφίζω και τον Σάββα Μαυρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KALO NTALKA EHEIS ESY! MPERDEYTIKES OMOS! GIA TON SYMPILIDH MILAGAME!

      Διαγραφή
    2. ΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ... Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

      Διαγραφή
  43. Δεν ξεχνά ο αγνός νεοδημοκράτης την κουβέντα του Σάββα Τσιτουρίδη για δανεική έδρα στο ΠΑΣΟΚ και τα πεντακόσια δεξιά ψηφοδέλτια που έστειλε στον Παραστατίδη συστημένα! Ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 'Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΔ.ΘΕΛΩ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΔ,ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΡΙΝΕΤΕ,ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ'. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 2009 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ.Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ'09 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ:
    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=14349 .ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ 5 ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟ '09 ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΝΔ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ... ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε λεβεντες,οταν χανουν το ματς αυτοι που παιζουν στο γηπεδο,τους φταινε αυτοι που καθοταν στον παγκο; Ειστε σοβαροι;Ας παιζαν μπαλλα αυτοι που ηταν στο γηπεδο κι ας κερδιζαν! αν αυτοι ηταν τσικο,οι απ εξω τους εφταιγαν;!

      Διαγραφή
  45. Και μετά απ'όλα αυτά σε τι να ελπίσουν οι νέοι; Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που υποστηρίζουν ακόμα και μάλιστα φανατικά και απροκάλυπτα πολιτικές παρατάξεις;
    Που ζείτε; Δε βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας; Κανένας γείτονάς σας δεν έχασε τη δουλειά του; Τα παιδιά σας για πόσο καιρό δεν είχαν βιβλία; Η νεολαία σας φαίνεται να εργάζεται ή κι αν εργάζεται να αμοίβεται; Το σύστημα υγείας σας καλύπτει;
    Τότε μάλλον έχετε κλείσει τα μάτια σας!
    Λυπάμαι που θέλησα μετά τις σπουδές μου όχι μόνο να μείνω σ'αυτή τη χώρα αλλά και να γυρίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου ελπίζοντας ότι τα νέα μυαλά έχουν επιτέλους ξυπνήσει! Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA TIS KATARGISOYME RE FILE TIS POLITIKES PARATAXEIS,AFOU DEN TIS GOUSTAREIS! NA MAS PEIS OMOS PROTA POION EXEIS PROTYPO! TON STALIN H TON HITLER?!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς σε ένα σάπιο σύστημα πολλοί νέοι άνθρωποι έγιναν χειρότεροι από τους παλαιότερους σε ό,τι αφορά την εξάρτησή τους από βουλευτικά γραφεία, λογικές βολέματος κλπ και τους έλειψε εντελώς η επαναστατικότητα και ο ιδεαλισμός.
      Πάντως σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και την επόμενη ημέρα και συνεπώς πρέπει να ψηφιστούν κάποιοι που είναι κοντά στον κόσμο. Αυτόν τον ρόλο δε μπορεί να τον παίξει καμία Αριστερά, είτε Δημοκρατική, είτε Μαρξιστική.

      Διαγραφή
    3. Η χώρα σαφώς και πρέπει να κυβερνηθεί αλλά επιτέλους σημασία έχουν τα πρόσωπα και όχι οι παρατάξεις. Μπορεί επιτέλους κάποιος να μην εκφράζεται από συγκεκριμένα κόμματα αλλά να αναζητά ποιος είναι άξιος να ψηφιστεί. Αρκετά με τις ταμπέλες της δεξιάς, της αριστεράς και του σοσιαλισμού. Αυτό εννοώ και σε όποιον φάνηκε από το σχόλιό μου ότι τα πρότυπα μου είναι ο Στάλιν ή ο Χίτλερ ας ψάξει βαθύτερα να λύσει τα συμπλέγματά του.

      Διαγραφή
  46. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΔ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΙΔΕΣ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΔΕΣΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΦΡΑΓΓΙΔΙΔΕΣ ΦΛΩΡΙΔΙΔΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΙΔΕΣ ΕΛΕΟΣ ΩΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ Ε? ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...........

      Διαγραφή
    2. MALAKAS EISAI KAI FENESAI! POU TROTE TO PARAMYTHI TON NTAVANTZIDON,POY ANTI GIA EKLEGMENOUS APO TON LAO-DILADI EMAS-SAS PLASAREI TRAPEZITES KAI LOIPA ENERGOUMENA

      Διαγραφή
  48. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έλεγα και εγώ δεν θα ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ ….. με καινούργια πρόσωπα….
    Ρε αυτοί οι πολύ μαλάκες είναι η περνανε εμάς για μαλάκες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ....ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.-
    (ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μ. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑ...... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ............
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Επέστρεψε ο Λουκ?
    Μπράβο παιδί μου και μας έλειψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ta vampir xipnisan kai katevenoyn pali na mas pioyn to aima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΟ 93 ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ.ΝΤΡΟΠΗ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.