Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Γέμισε διακρίσεις ο Α.Σ. Αίας στον 2ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Κιλκίς

Ο 2ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου στην περιοχή του Λόφου Κιλκίς και στα μονοπάτια τα οποία δημιούργησαν οι διοργανωτές-Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή συνολικά μαζί με τον λαϊκό δρόμο 5000μ. έφτασε τα 217 άτομα με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών του ορεινού τρεξίματος από διάφορα μέρη. Η προσπάθεια των διοργανωτών ανεβάζει κάθε χρόνο το επίπεδο του αγώνα αφήνοντας ευχαριστημένους τους αθλητές για την διαδρομή και την οργάνωση, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις όσων έφταναν στον τερματισμό.

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων του λαϊκού δρόμου καταφέρνοντας να κυριαρχήσει και να «γεμίσει» το βάθρο στην κατηγορία των γυναικών. 

Η Μαρία Στάμου κατέκτησε την 1η θέση και 6η συνολικά ανάμεσα σε 115 άτομα με χρόνο 25:18 ενώ στην 2η θέση τερμάτισε η Ραχήλ Νικολαΐδου με χρόνο 25:30. 

Μία νέα αθλήτρια, η Χαρούλα Ράπτη, με καλή εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση μεταξύ 56 γυναικών με 31:50, ενώ η γεννημένη το 2004 Άννα Μαρία Πεντζερετζή συμμετείχε επίσης τερματίζοντας 27η με χρόνο 38:48.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου