Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δράσεις και πρωτοβουλίες του Νότη Μαριά στο Κιλκίς



Δελτίο τύπου Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Το Ν. Κιλκίς επισκέφτηκε την Κυριακή 4 Μαΐου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Νότης Μαριάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία.

Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το συνοριακό σταθμό Δοϊράνης, τονίζοντας ότι η παρουσία του στη διαχωριστική γραμμή Ελλάδας-FYROM αναδεικνύει τη σημασία που δίνει ο ίδιος και το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις κόκκινες γραμμές αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα, γραμμές που φυσικά δεν υφίστανται μεταξύ των λαών.

Επισκέφθηκε μονάδα βιολογικής κτηνοτροφίας της περιοχής και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τα προβλήματα που έχει ήδη θίξει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο επισημαίνοντας ότι ο πρωτογενής τομέας παρά το γεγονός ότι μπορεί και πρέπει να είναι πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, έχει τεράστια προβλήματα αφού το συνολικό κόστος παραγωγής πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια με δεδομένη την κατακόρυφη αύξηση του κόστους πετρελαίου και του κόστους γεωργικών εφοδίων που είναι πολλαπλάσιο συγκριτικά με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος στα γραφεία του Κινήματος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ επισημαίνοντας μεταξύ άλλων σε απάντηση δημοσιογράφου ότι η συμμετοχή βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Ευρωψηφοδέλτιο ήταν μια απόφαση που λήφθηκε αρκετά νωρίς από τους ΑΝΕΛ και ο ίδιος την υλοποιεί παρά τη θέσπιση του γνωστού εκλογικού κωλύματος που επιβλήθηκε στους εν ενεργεία βουλευτές.

Έτσι ο Νότης Μαριάς δεν δίστασε να παραιτηθεί από βουλευτής, προκειμένου να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

«Είναι χρήσιμη και απαραίτητη, η φωνή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ουσιαστικά μια διαδικασία για την πολιτική και δικαστική τιμωρία όσων συμμετείχαν και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στην φτωχοποίηση της χώρας μας και μεγάλου μέρους της Ευρώπης.

Διεκδικούμε με σθένος τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Ενώνουμε την φωνή μας με όσους θέλουν την Ευρώπη των λαών, των κρατών και ΟΧΙ των Τραπεζών»

Στην Παιονία ο κος Μαριάς συναντήθηκε με πολίτες στο Πολύκαστρο, την Αξιούπολη και την Γουμένισσα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Νότης Μαριάς συνοδεύονταν από μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και πολιτευτές του κινήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.