Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δεύτερος ορεινός ημιμαραθώνιος και λαϊκός αγώνας στο λόφο Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 4 Μαϊου τον δεύτερο ορεινό ημιμαραθώνιο και λαϊκό αγώνα με εκκίνηση και τερματισμό τον λόφο Αγίου Γεωργίου.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς παρά τις αντίξοες προβλέψεις του καιρού και παρά την συνεχή βροχόπτωση της νύχτας, πήραν εκκίνηση 220 αθλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με κορυφαία ονόματα του ορεινού τρεξίματος να στέκονται στην γραμμή της εκκίνησης.

Μέσα σε ένα πανηγυρικό και φιλικό κλίμα και σε μια παλέτα χρωμάτων και ευωδιών, δόθηκε η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου στις 10:30π.μ και του λαϊκού στις 10:45π.μ



Νικητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Φωτιάδης με χρόνο 1:35:23 αθλητής της Salomon Hellas με δεύτερο τον Αποστολίδη Παύλο αθλητή της R.T.E. ALEKSANDOUPOLIS με χρόνο 1¨47:35 και τρίτο τον Κουρκουρίκη Ιωάννη με χρόνο 1:47:36 αθλητή της PERL IZUMI/KOURKOURIKIS TRAINING GRUP.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Cekoska Katerina του Σ.Δ.Υ.Θ με χρόνο 2:06:48, δεύτερη νικήτρια η Δημπαρη Βένη με χρόνο 2:32:55 του συλλόγου ‘’Σκυδραϊκός’’ και Τρίτη η Γεωργοπούλου Βικτωρία ανεξάρτητη.

Στόχος του Σ.ΦΙ.Π.Κιλκίς είναι να γνωρίσουν οι πολίτες του Κιλκίς και όχι μόνο, την έννοια του μαζικού αθλητισμού, την άμεση επαφή με την φύση και τις ομορφιές του λόφου Αγίου Γεωργίου και ολόκληρης της διαδρομής γενικότερα.


Ο σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς του αγώνα:

Cosmote Λογδανίδης – Κελεσίδου Ο.Ε

Την τοπική εφημερίδα Μαχητής του Κιλκίς και το ράδιο Μαχητής

Την εταιρία Κορπή

Την εταιρία αθλητικού ρουχισμού ΟDLO

Τα αθλητικά καταστήματα της πόλης ΠΑΝΟΡΑΜΙΞ, PEAK και STEP΄΄

Το οινοποιείο Αϊδαρίνη

Τις ελληνικές ισοθερμικές κάλτσες τρεξίματος, ορειβασίας, ποδηλασίας Alpine Thermal

Το φαρμακείο Γεωργιάδης και τα προϊόντα ομορφιάςBIONIKE

Το κατάστημα Althemis Quality herbal production

Το επιπλοποιείο Art & deco

Το κατάστημα ξηρών καρπών Ηλιόσπορο και

Το ζαχαροπλαστείο Γωνία

Ανεκτίμητη ήταν η εθελοντική βοήθεια του συλλόγου Μακεδονία, της Ομάδας Διάσωσης Κιλκίς, των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού και του Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς καθώς και των μελών και φίλων του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

https://www.facebook.com/groups/236410279870435/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.