Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Σπυράκη, Βόζενμπεργκ και Γιαννόπαπα-Κατριβάνου στο Κιλκίς

Το Σάββατο 3-5-2014 επισκέφθηκαν το Κιλκίς οι υποψήφιες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη και κ. Χριστίνα Γιαννόπαπα-Κατριβάνου, συνοδευόμενες από τον βουλευτή ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φορείς της πόλης, ενώ παρευρέθησαν και στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ενώπιον πλήθους στελεχών, όπου εξέθεσαν τις απόψεις τους για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε μια περίοδο ευρωσκεπτικισμού, ενώ αναφέρθηκαν και στην ανάγκη συμμετοχής σε μια εκλογική διαδικασία η οποία εξασφαλίζει σταθερότητα στην Ελλάδα την επερχόμενη κρίσιμη πενταετία.
Την Κυριακή 4-5-2014 περιόδευσε στην περιοχή της Γουμένισσας η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ελίζα Βόζενμπέργκ συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου. 

Η κ. Βόζενμπεργκ παραστάθηκε στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μητρόπολη Γουμένισσας, ενώ εν συνεχεία είχε διάλογο με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στο Κιλκίς συναντήθηκε με τον τοπικό βουλευτή κ. Γεωργαντά και με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Συνδυασμού “ Κεντρική Μακεδονία – Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” κ. Κώστα Γιαννόπουλο.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου