Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ για την καταπολέμηση του Καρκίνου του Στήθους

Ο αθλητισμός ενώνεται με την μόδα σε μία κοινή προσπάθεια εναντίον του καρκίνου του στήθους. To Σάββατο 16 Απριλίου, στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο στο Κιλκίς ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών μαζί με τον «Στόχο», το ελληνικό παράρτημα της παγκόσμιας οργάνωσης «Η μόδα καταπολεμά τον καρκίνου του στήθους» διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίες αθλήτριες μπάσκετ των προηγούμενων ετών, μεταξύ των οποίων οι: Ρήγα, Κωνσταντινίδου, Χατζηορίδου, Στασινού, Καποσούζη, Τσοπανάκη, Κοπάτσκοβα, Διαβολεμενου, Σαμαρούκοβα, Αφεντοπούλου, Καλοκίδου, Πεταχτή, Μανιάτη, Γαρυφάλου, Βαρδάκη.

Ήδη από την περασμένη Τρίτη σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς διεξάγεται στο ξενοδοχείο “Habitat” στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, σε ειδικό περίπτερο, δωρεάν έλεγχος μαστού από εξειδικευμένους, ογκολόγους, γιατρούς στο πλαίσιο των αντίστοιχων εκστρατειών που κάνει στην επαρχία η «Μόδα καταπολεμά τον καρκίνου του στήθους». Όλες οι εκδηλώσεις στο Κιλκίς γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και στον αγώνα θα παραστεί ο Ειδικός Γραμματέας, αρμόδιος για θέματα Διατροφής και Άθλησης, Κώστας Παταβούκας.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί για την προσφορά της στον αθλητισμό η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, πρόεδρος του γυναικείου, αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα».
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Βετεράνων καλαθοσφαιριστών, Σάκης Τζαλαλής σε δήλωσή του εξήρε την μεγάλη συμβολή του Δήμου Κιλκίς και προσωπικώς του Δημάρχου, Βαγγέλη Μπαλάσκα, τονίζοντας: «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο του Κιλκίς που είναι συνοδοιπόρος για τον αγώνα που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στάθηκε κοντά μας και έτρεξε για να πραγματοποιηθεί αυτή η σειρά των εκδηλώσεων. Περιμένουμε τον κόσμο του Κιλκίς να έρθει στο γήπεδο και να θαυμάσει από κοντά αθλήτριες που έδωσαν μεγάλες χαρές στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, αθλήτριες που θεμελίωσαν το γυναικείο μπάσκετ στην χώρα μας».
Εκ μέρους των αθλητριών, η Βάσω Στασινού, η οποία παράλληλα είναι ενεργό μέλος του «Στόχου» δήλωσε: «Είναι μία πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται σε συνεργασία του Συλλόγου των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, του Στόχου, του Υπουργείου Υγείας και του Δήμου Κιλκίς και ευχόμαστε να έχει συνέχεια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.