Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δώρα στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου από το Δήμο Κιλκίς


Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, δώρα στους μικρούς μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς μοίρασαν ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Βούλα Ποζίδου, την  Πέμπτη 14 Απριλίου.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Κιλκίς δώρισαν 25 σακούλες με ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, όσες και τα παιδιά του σχολείου, ενώ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία του από τους δασκάλους και τον Διευθυντή κ. Άρη Παπαδόπουλο, να περιηγηθούν στις διδακτικές αίθουσες, αλλά και να ανταλλάξουν ευχές με τα παιδιά για Καλές γιορτές και Καλό Πάσχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, συμμετείχαν για λίγη ώρα και στη Σχολή Γονέων που λειτουργεί κάθε Πέμπτη σε αίθουσα του σχολείου, όπου συνομίλησαν με τους δασκάλους, αλλά και τους γονείς ειδικότερα, για τα οφέλη που αποκομίζουν από την λειτουργία της Σχολής.
Τόσο ο Δήμαρχος Κιλκίς όσο και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, ευχαριστούν θερμά το κατάστημα “Euromoda” στο Κιλκίς για την ευγενική προσφορά των δώρων προς τα παιδιά του Σχολείου.

3 σχόλια:

  1. ΝΑΝΕ ΚΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΕΝΤΙΣΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΙΝ ΚΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mravo kai ston dhmarxo kai sthn pozidoy opos episis kai ethn euromoda etsi sinexiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα οτι να ναι χριστουγεννα εχουμε οχι πασχα !.........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.