Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Συνελήφθη διότι κατέγραφε γυμνές τις γυναίκες κατά την παρεχόμενη υπηρεσία σε ευαίσθητες περιοχές

Στη σύλληψη 46χρονης ημεδαπής , ιδιοκτήτριας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών αισθητικής προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, σε βάρος της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Προηγήθηκε καταγγελία πελάτισσας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σύμφωνα με την οποία, σε χώρο εφαρμογής υπηρεσίας laser σε ευαίσθητες γυναικείες περιοχές κι ενώ οι γυναίκες βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς τον ρουχισμό τους, εντόπισε ύπαρξη κάμερας που ήταν τοποθετημένη ψηλά σε τοίχο.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Κορδελιού – Ευόσμου μετέβησαν στο σημείο όπου και διαπίστωσαν την ύπαρξη κάμερας στο συγκεκριμένο δωμάτιο – χώρο που συνδέεται με καταγραφικό και προχώρησαν στη σύλληψη της 46χρονης επιχειρηματία έπειτα από επικοινωνία με αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στη δικαστική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.