Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πέρασμα και από το Μαυρονέρι
Με κεκτημένη ταχύτητα συνέχισε την πορεία του στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς, μιας και πέρασε με 4-0 από το Μαυρονέρι. Πέμπτη νίκη στη σειρά και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που έφτασε τους 15 βαθμούς ύστερα από έξι αγώνες.

Πρώτη καλή στιγμή το οριζόντιο δοκάρι του Ζορμπά σε άμεση εκτέλεση φάουλ στο 17’, και γκολ από τον Χρήστο Γιατισάκη με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Χριστοφορίδη στο 22’. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο τέρμα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με συνεχή κλεψίματα και ποδόσφαιρο από τον άξονα, βρήκε διαδρόμους και «καθάρισε» το παιχνίδι σε δύο λεπτά. Στην κόντρα ο Κεςτικίδης στο 62’ πάσαρε στον Δεμερτζή για το 2-0, και στο 63’ εκτέλεση κόρνερ του Ζορμπά κεφαλιά του Γιατισάκη και 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Γιατισάκης στο 90’, όταν ο Ζαραλής δεν παράτησε την φάση, έκλεψε την μπάλα και του έδωσε όμορφη ασίστ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Κετικίδης (72’ Αγοράκης), Ι. Αλμασίδης (83’ Στανημερόπουλος), Π. Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Κ. Αλμασίδης, Δεμερτζής (83’ Αμοιρίδης), Γιατισάκης, Χριστοφορίδης, Ζορμπάς (76’ Τσαντάκης), Σεχάι (72’ Ζαραλής)

Νέα νίκη η Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Την καλύτερη εμφάνιση μέχρι την επόμενη πραγματοποίησε για τη φετινή χρονιά η Κ16 «Ίντερ» του Αλέξανδρου Κιλκίς σε εξ αναβολής παιχνίδι της ΕΠΣ Μακεδονίας. Νίκη με 4-1 κόντρα στους Λύκους Δήμου Παύλου Μελά στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη, με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ωραίους συνδυασμούς και πολλές φάσεις βγαλμένες από σωστές συνεργασίες.

Στο 15’ ο Ντένις Κότσι με σουτ άνοιξε το σκορ, και στο 28’ ο Χρήστος Παπαδόπουλος με προβολή από ασίστ του Παυλίδη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη.

Στο 48’ πανέμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή του Κότσι, και δύο λεπτά αργότερα ο Ξυγαλατάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι Λύκοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το απόλυτο στην Κ14 ΕΠΣ Κιλκίς

Για την δεύτερη αγωνιστική της Κ14 ΕΠΣ Κιλκίς, ο Αλέξανδρος φιλοξένησε στο γήπεδο Χωρυγίου την ομάδα της Γουμένισσας, φτάνοντας στο δύο στα δύο, μιας και επιβλήθηκε με 7-0.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, που κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, δεν «απειλήθηκαν» και σημείωσαν ωραία τέρματα. Δύο γκολ ο Φίλιππος Δαϊλλίδης, δύο ο Γιάννης Κελίδης και από ένα οι Βασίλης Γαλέας, Γιάννης Κηροποιός και Σάκης Γκόγκος.

Παιχνίδια το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Οι αγώνες για τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς συνεχίστηκαν και το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη με παιχνίδια στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού. Ξεκίνημα με την Κ12 «Μίλαν» του Βασίλη Ορμανίδη, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά απέναντι στην Διάπλαση αλλά δεν μπόρεσε να έχει διάρκεια στην απόδοσή της.

Η Κ10 «Μαρσέιγ» αντιμετώπισε την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Πολύ καλός αντίπαλος για τα παιδιά του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη και ευκαιρία να αποδείξουν το ταλέντο τους σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν είχαν και τα κορίτσια του Βασίλη Ορμανίδη. Οι «Ladies» αντιμετώπισαν τους Λύκους Δήμου Παύλου Μελά, και σε αυτό το στάδιο της πορείας τους είναι σημαντικό να αποκτούν ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Η Κ11 «Παρί» του Δημήτρη Μούρου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος στο παιχνίδι της με την Διάπλαση, ανακάμπτοντας στο σκορ με ωραίο ποδόσφαιρο και εντυπωσιακά τέρματα.

Τέλος αγωνίστηκε και η Κ9 «Φιορεντίνα» με την πολύ καλή ομάδα της Διάπλασης, σε έναν αγώνα που η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο αυτή την φορά το καλό της πρόσωπο, όμως όλα τα παιχνίδια αποτελούν πολύ σημαντικές εμπειρίες.

Το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεύτερη προπόνηση στο Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου. Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου του Βορρά Ιωάννης Αβραμίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης υποδέχθηκαν πρώτα τους γεννηθέντες του 2009-2010 και εν συνεχεία αυτούς του 2011-2012, και πραγματοποίησαν τις προπονητικές μονάδες.

Τα παιδιά αρχίζουν να ακολουθούν το πρόγραμμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εξιδανικευμένες προπονήσεις, που στόχο έχουν σαφώς την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των ατομικών τους χαρακτηριστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.