Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Βράβευση της μαθήτριας του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς Κιουφεντζόγλου Κατσαβέλη Ελένης σε διαγωνισμό φυσικής

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Νόησις στη Θεσσαλονίκη βραβεύτηκαν οι μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Φυσικής τον οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Ανάμεσα στους βραβευθέντες, μία μαθήτρια του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, η Κιουφεντζόγλου Κατσαβέλη Ελένη, μοναδική εκπρόσωπος των Γυμνασίων του Νομού μας.

Συγχαίρουμε την μαθήτρια αλλά και όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό ευελπιστώντας για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.