Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζονται οι Βραδιές Ανάγνωσης στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο του #bookclub μας σε εορταστικούς τόνους έφτασε στο τέλος του, κλέβοντας τις εντυπώσεις των μικρών μας φίλων! Τα ξωτικά του βιβλιοπωλείου μας, -και βοηθοί του Άγιου Βασίλη-, έβαλαν τους καλεσμένους τους στο κλίμα των ημερών με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κεράσματα των ημερών και πολλά ζωγραφισμένα και χαμογελαστά πρόσωπα.

Ο μικρός Ρόμπιν δίδαξε σε όλους μας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων μέσα από τα 7 πουλοβεράκια του, και μας ταξίδεψε ένα βήμα πιο κοντά στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Ο πιο εντυπωσιακός Ρούντολφ από χαρτί, ετοιμάστηκε για να δείξει και φέτος τον φωτεινό δρόμο που θα οδηγήσει στο σπίτι κάθε μικρού μας φίλου, και μετέδωσε το μήνυμα πως το να είναι κάποιος διαφορετικός δεν είναι ποτέ κακό, μιας που ο καθένας μπορεί να γίνει ο αγαπημένος βοηθός του Άγιου Βασίλη!

Ολοκληρώνοντας και αυτή την δεύτερη συνάντησή μας, λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το τρίτο και τελευταίο, για φέτος, #bookclub μας στις 17-18/12/2022, όπου θα διαβάσουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ζωγραφιστούμε σε χριστουγεννιάτικους τόνους, αλλά κυρίως…θα έχουμε νέα από τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη.

Και τι μπορεί να εννοεί άραγε το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου με αυτό;

Δεν μένει παρά να κάνετε υπομονή για να μάθετε! Τα ξωτικά μας θα σας το κρατήσουν έκπληξη για λίγες ημέρες ακόμη, δίνοντάς σας μόνο το στοιχείο πως ο πρωταγωνιστής της εορταστικής περιόδου έχει ετοιμάσει μικρές εκπλήξεις για κάθε καλό παιδάκι που βρίσκεται στη λίστα του.

Merry Bookmas on Psaltou Bookstore.

* Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας,
Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ/
MA Επικοινωνίας: Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού,
Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.