Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Κιλκίς σχετικά με τη δημιουργία χώρου εναλλακτικών αθλημάτων στην πόλη του Κιλκίς


(Η επιστολή δημοσιεύτηκε στη Γνώμη για πρώτη φορά την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:37 μ.μ.)
Την επιστολή υπογράφουν: Βασίλειος-Στέργιος Κολιούσκας, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Μύρων Θεοδωρίδης, Αχιλλέας Βασιλειάδης
Κύριε Δήμαρχε
Τα αθλήματα του skateboarding, του cycling bmx και των rollers είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στη νεολαία. Χαρακτηρίζονται ως εναλλακτικά αθλήματα πόλης ή αθλήματα δράσης.


Σήμερα, τα αθλήματα αυτά βρίσκονται σε τροχιά ανάπτυξης και διάδοσης. Η ενσωμάτωση του cycling bmx (ήδη από το 2008) και του skateboarding (από το 2020) στο αθλητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, η επιρροή που ασκούν στη νεολαία και στη νεανική κουλτούρα και η αυξανόμενη εξάπλωση του εναλλακτικού αθλητισμού, αποτελούν παραδείγματα της προσπάθειας που διεξάγεται για την ανάπτυξη των εναλλακτικών αθλημάτων πόλης.

Επακόλουθο αυτής της ανάπτυξης, είναι η αύξηση οργανωμένων εγκαταστάσεων, των skateparks, αποκλειστικά για τα αθλήματα αυτά. Με τη σειρά της, η δημιουργία κατάλληλων skateparks λειτουργεί ως αφετηρία για την περαιτέρω διάδοση των αθλημάτων αυτών.

Η άθληση σε οργανωμένα και πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους skateparks, σε συνδυασμό με τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού.

Τα οφέλη των εναλλακτικών αθλημάτων πόλης ως μορφή άθλησης είναι αρκετά, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία των αθλουμένων. Αποτελούν μια φυσική, αεροβική δραστηριότητα υψηλής έντασης, βοηθώντας στην εκγύμναση όλου του σώματος.

Περαιτέρω, αποτελούν ιδανικό τρόπο εκτόνωσης και ανακούφισης από το άγχος, δημιουργούν έντονα αισθήματα παραγωγικότητας, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της ψυχικής ισορροπίας, αποτρέποντας τους νέους ανθρώπους να αναζητούν τρόπους εκτόνωσης και διεξόδους που οδηγούν σε καταστροφικούς εθισμούς και εξαρτήσεις, τόσο για τη σωματική, όσο και για την ψυχική υγεία τους.

Κύριε Δήμαρχε

Εκπροσωπώντας μια ομάδα εκατόν πενήντα (150) περίπου ατόμων, η οποία συνεχώς αυξάνεται με νέα μέλη, σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Η δημιουργία ενός οργανωμένου και ασφαλούς skatepark στο Κιλκίς, είτε αυτοτελούς είτε ενταγμένου σε ένα ευρύτερο αθλητικό-ψυχαγωγικό χώρο, μπορεί να λειτουργήσει ως μια βαλβίδα εκτόνωσης, παρέχοντας ευκαιρίες στη νεολαία του Κιλκίς να αναπτύξει έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Ένα σύγχρονο skatepark θα προσφέρει έναν όμορφο και ελκυστικό χώρο αναψυχής, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να διεξαχθούν επίσης πολιτιστικές εκδηλώσεις, παράλληλα με τον αμιγώς αθλητικό χαρακτήρα του. Το Κιλκίς μπορεί να αναδειχθεί σε μια πόλη καινοτομίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της στο αθλητικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Περαιτέρω, η ύπαρξη ενός skatepark μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητών και αθλητικών φορέων με τη μορφή του αθλητικού τουρισμού, είτε μεμονωμένα ή εξ αφορμής διεξαγωγής αθλητικών αγώνων. Στην εποχή όπου το skateboarding και το cycling bmx αποτελούν πλέον ολυμπιακά αθλήματα, το skatepark Κιλκίς θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο διεξαγωγής πανελλαδικών (ή και διεθνών) αγώνων με σκοπό την ανάδειξη των αθλητών και αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Κιλκίς, έθεσε ήδη σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου για την περίοδο 2019-2023, (βλέπετε Άξονας 2: Κοινωνική Πολιτική, Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός και Αθλητισμός - Μέτρο 2.4. Ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και ανάπτυξη Προγραμμάτων Άθλησης για όλους), στις ενδεικτικές δράσεις του οποίου (και, ιδανικά πιστεύουμε, στην ενδεικτική δράση «Κατασκευή αθλητικών γηπέδων - αθλητικού πυρήνα στην περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου») θα μπορούσε να προβλεφθεί και η δημιουργία της ως άνω εγκατάστασης.

Κατόπιν των ανωτέρω, εμείς, η άτυπη «Ομάδα εναλλακτικών αθλημάτων Κιλκίς», η οποία αριθμεί ήδη πολλά μέλη που συνεχώς αυξάνονται,

Σας υποβάλλουμε αίτημα κατασκευής δημοτικού skatepark στη πόλη του Κιλκίς, αυτοτελούς ή ενταγμένου σε ένα ευρύτερο αθλητικό-ψυχαγωγικό πάρκο, και δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε, προσκομίζοντας περαιτέρω στοιχεία ή με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί, προς τον σκοπό της υλοποίησης του έργου.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω επιστολή έχει κατατεθεί ως αίτημα στο Δήμο Κιλκίς

70 σχόλια:

  1. Μακάρι να πραγματοποιηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όλα τα παιδιά που αγαπάνε και ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να πραγματοποιηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όλα τα παιδιά που αγαπάνε και ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηρίζουμε!Υπήρχε και παλιότερα δομή,οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει ξανά.Ας έχει η πόλη παραπάνω σημεία συνάντησης νέων πέρα απο τον κήπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηρίζουμε!Υπήρχε και παλιότερα δομή,οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει ξανά.Ας έχει η πόλη παραπάνω σημεία συνάντησης νέων πέρα απο τον κήπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηρίζουμε!Υπήρχε και παλιότερα δομή,οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει ξανά.Ας έχει η πόλη παραπάνω σημεία συνάντησης νέων πέρα απο τον κήπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακα τα ψέματα..το Κιλκίς είναι από τους λίγες πόλεις που δεν έχουν έναν τέτοιο χώρο.Θα ήταν ευχάριστο να βλέπαμε έναν τέτοιο χώρο γεμάτο πιτσιρίκια που κάνουν αυτό που τους αρέσει με ασφάλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελπίζω και εύχομαι να σας ακούσουν. Κάθε προτεινόμενος χώρος άθλησης πρέπει να αντιμετωπίζεται με θετικές εισηγήσεις και άμεσες υλοποιήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στα παιδιά που κινητικοποιήθηκαν και έστειλαν την επιστολή !! Η πόλη μας χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ασφαλές μέρος για να μπορούμε να εξασκούμε τα αθλήματα που αγαπάμε ! Μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στα παιδιά που κινητικοποιήθηκαν και έστειλαν την επιστολή !! Η πόλη μας χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ασφαλές μέρος για να μπορούμε να εξασκούμε τα αθλήματα που αγαπάμε ! Μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πρόταση είναι σοβαρή και πρέπει να υλοποιηθεί κάποια στιγμή! Θα ήθελα με την ευκαιρία να αναφερθώ και στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι παραμελημένες όπως τα γήπεδα μπάσκετ και τένις στο λόφο Αγίου Γεωργίου! Με την καραντίνα αυτό που καταλάβαμε είναι ποσό σημαντικοί είναι για τους δημότες οι ελεύθεροι χώροι άσκησης και ψηχαγωγίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στα παιδιά που κινητοποιήθηκαν και έστειλαν την επιστολή !! Η πόλη μας χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ασφαλές μέρος για να μπορούμε να εξασκούμε τα αθλήματα που αγαπάμε ! Μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλομουστακης30 Μαρτίου 2021 στις 9:46 μ.μ.

    Μπραβό στα παιδιά που κινητοποιήθηκαν και θα κάνουν κάτι καλο για το Κιλκίς ελπίζω το έργο τους σε συνεργασία με τον Δήμο να υλοποιηθεί άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπίζω να ληφθεί υπόψιν το αίτημα των παιδιών γιατί το πάρκο το χρειάζεται ο νομος μας εδω και καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπιζω να ληφθεί υπόψιν το αίτημα γιατί το πάρκο το χρειάζεται ο νόμος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιδέα και την πρωτοβουλία,αναμένουμε την απάντηση των αρμοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ σημαντικό ένα τέτοιο πάρκο για το Κιλκίς αλλά και τους κατοίκους του. Ελπίζουμε να δημιουργηθεί με ανοιχτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό όπου να επιλεχθεί η μορφή του με κριτική επιτροπή τα άτομα του συλλόγου σε συνδυασμό με τους υπεύθυνους του δήμου και να αποφύγουμε γεγονότα όπως την προηγούμενη προσπάθεια για αντίστοιχο πάρκο (αν μπορεί να χαρακτηριστεί προσπάθεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας μην ξεχνάμε όμως πως προϋπήρχε ένα μικρό skatepark πίσω από τον Τρυποκάρυδο πάνω στον οποίο δημιούργησαν ακόμη μια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Εκείνο το πάρκο ήταν μια κατασκευή η οποία δεν ήταν καθόλου ασφαλές μιας και μετά από κάποιους μήνες έφευγαν βίδες από την μια κατασκευή που υπήρχε και ήταν μη λειτουργικό από πολλές απόψεις (μέχρι και η κλίση του εδάφους ήταν λάθος και δημιουργούσαν λακούβες με νερά όταν έβρεχε).
      Δεύτερον ένα τέτοιο πάρκο Πρέπει να είναι τουλάχιστον 200μετρα από πολυκατοικίες μιας και δημιουργείται θόρυβος.
      Τέλος δεν υπήρχε κάποια πινακίδα που να αναγράφει τις ώρες λειτουργίες του πάρκου με αποτέλεσμα να υπάρχουν παρατηρήσεις .
      Αυτό που ζητάμε είναι ένα πάρκο διεθνών προδιαγραφών όπου να μην ενοχλούμε και να μην μας ενοχλούν.
      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  19. Κάποτε Θ Α μας έφτιαχναν κ κολυμβητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπραβο παιδια ελπιζω να τα κατεφερετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιδέα κ ελπίζω να δημιουργηθεί γιατί το Κιλκίς χρειάζεται ένα τέτοιο χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπραβο στα παιδια για την πρωτοβουλια !! Ελπιζω να εγκριθει απο τους αρμοδιους διοτι υπαρχουν πολλοι εφηβοι που κανουν αυτο το χομπι-αθλημα και ειναι απαραιτητος ενας τετοιος χωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο στην νεολαία για αυτήν την πρωτοβουλία. Η πόλη μας θέλει ένα τέτοιο πάρκο. Ελπίζω ο δήμαρχος να τους ακούσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί αυτό το αίτημα των παιδιών. Πιστεύω είναι κάτι που θα βοηθήσει και τα παιδιά που ασχολούνται ήδη με το άθλημα αλλα και αλλα παιδιά που ίσως να θέλουν να ασχοληθούν και να μην βρίσκουν κίνητρο. Θα βοηθήσει πολύ την πόλη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγχαρητήρια στα παιδια για αυτην τους την πρωτοβουλια αισιοδοξώ ότι θα εγκριθεί από τον Δήμο για την βέλτιστη λειτουργία της πολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομιζω θα ειναι μια θετικη αλλαγή και μπραβο που το σκεφτηκαν τα παιδια και παιρνουν πρωτοβουλιες. Ελπίζω να σας ακούσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εύχομαι πραγματικά οι αρμόδιοι να παρουν μια θετικη αποφαση λογο του οτι αυτη η υποδομή θα κανει παρα πολλα ατομα που ασχολουνται με αυτα τα εναλλακτικά αθλήματα χαρούμενα και θα βοηθήσει στην εξέλιξη τους με ασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγχαίρω τα παιδιά για την ιδέα δημιουργίας skatepark στην πόλη μας! Εύχομαι και ελπίζω να εγκριθεί από τους αρμόδιους και να υλοποιηθεί άμεσα! Είμαστε μαζί σας!!!!!🙌🏼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία που πήρατε , μακάρι ο δήμαρχος να λάβει υπόψην του το αίτημα σας και να γίνει δεκτό γιατί αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αναμφίβολα, η κατασκευή ενός τέτοιου πάρκου αλλά και άλλων χώρων αναψυχής και αθλοπαιδιών είναι απαραίτητοι στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να μία ενδιαφέρουσα περίπτωση νέων ανθρώπων που επιχειρούν να διεκδικήσουν κάτι που αγαπούν να κάνουν και που, εκτός από τους ίδιους, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ωφελήσει όλη την περιοχή.
    Σίγουρα δεν είναι ουτοπικό σαν ιδέα και ενδεχομένως ούτε πολύ δαπανηρό.
    Κύριε Δήμαρχε, αξίζει την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο παιδιά για την ωραία και εμπεριστατωμένη πρόταση-ιδέα. Πιστεύω ότι ο Δήμος θα την υιοθετήσει και θα τη δρομολογήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα παιδιά με πλήρη σοβαρότητα έκαναν την κίνηση τους! Σειρά των αρμοδίων να την αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συγχαρητήρια στα παιδιά που με επιχειρήματα διεκδικούν έναν οργανωμένο και ασφαλή χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας. Περιμένουμε την ανταπόκριση του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φοβερή ιδέα, μακάρι ο δήμος να εκπληρώσει το αίτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο πάρκο θα ήταν χρήσιμο στην πόλη. Δεν θα πάει χαμένο, αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση η οποία πρόκειται να μεγαλώσει μιας και τα εναλλακτικά αθλήματα γίνονται όλο και πιο γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω ο δήμαρχος να απαντήσει σύντομα σε αυτή την πρόκληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω ο δήμαρχος να απαντήσει σύντομα σε αυτή την πρόκληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αξιεπαινη πρωτοβουλια που θα πρεπει να εισακουστει απο την τοπικη αυτοδιοικηση. Εργα χαμηλου κοστους με πολλη μεγαλη, ομως, ανταποδοτικοτητα και οφελος προς την κοινωνια και ειδικοτερα προς το πιο σημαντικο κομματι της, τους νεους. Τα εναλλακτικα αθληματα πολης κερδιζουν τα τελευταια χρονια ολο και περισσοτερους φιλους. Δεν ειναι μια μοδα που ηρθε και θα περασει. Ο Δημος αν θελει πραγματικα να στεκεται πισω απο συγχρονες αναγκες που μεχρι προτινος δεν εβλεπε καν θα πρεπει να λαβει πολυ σοβαρα την παρουσα επιστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μπράβο παιδιά.
    Ωραία πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιδέα. Πραγματικά η πόλη χρειάζεται κάτι τέτοιο. Είμαι βέβαιος ότι ο δήμος Κιλκίς ανταποκριθεί θετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Περιμένουμε με ανυπομονησία εναν τέτοιο χώρο άθλησης 👌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα είναι μια πολύ καλή διέξοδος για τους νέους και θα ήταν καλό να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κατερίνα Ηλιάδου1 Απριλίου 2021 στις 9:49 μ.μ.

    "Το μεγαλύτερο λάθος είναι να μην κάνεις τίποτα, επειδή δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Κάνε ό,τι μπορείς". Συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνουν το απόφθεγμα πράξη. Εύχομαι να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια από τον Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ιδεα ειναι πολυ ωραια και συγχρονη. Ενας πολος ελξης, συναντησης και αθλησης νεων ανθρωπων. Κατι να γινει επιτελους για αυτην την πολη, που ειναι διαχρονικά κακοποιημενη αισθητικά, αλλα την αγαπαμε τοσο πολυ και παντα ελπιζουμε οτι μπορει να ομορφυνει καπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είναι αλήθεια πως ένας τέτοιος χώρος λείπει από την πόλη μας, ελπίζω και εγώ στην υλοποίηση αυτής της ιδέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το εγχείρημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρωτοβουλία. Ελπίζω το αίτημα τους να πραγματοποιηθεί και να φέρει τη θετική αλλαγή στην πόλη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αγαπητοί Πολιτευτές της Πόλης μας σκεφτείτε ως "Επενδυτές". Σε λίγα χρόνια(όχι πολλά) τα παιδιά που το ζητάνε θα ψηφίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία συμβαδίζει με την σύγχρονη εξέλιξη των νεανικών(και μη) ενδιαφερόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μπράβο στα παιδιά!!! Μακάρι να ακουστείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΖΑΜΠΕΛΗ2 Απριλίου 2021 στις 8:14 π.μ.

    Εξαιρετική πρωτοβουλία και πρόταση για την εναλλακτική άθληση πόλης, η οποία προάγει την ιδέα του αθλητισμού , με όλα τα οφέλη που αυτός συνεπάγεται για τους αθλούμενους, θα είναι ένα ακόμη κίνητρο για τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και είναι σημαντικό αυτό να γίνει σε χώρο που διασφαλίζει την ασφάλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ ένας τέτοιος χώρος στην αναβάθμιση της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μπράβο στα παιδιά που διεκδικούν αυτο που θέλουν με τοσο ευσεβή τρόπο! Συνεχίστε τον αγώνα. Μακάρι να ακουστεί η πρόταση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αξιόλογη η προσπάθεια των νέων του δήμου Κιλκίς έτσι ώστε η πόλη μας να αναπτυχθεί και να εκσυγχρονιστεί επιτέλους. Ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί το αίτημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ελπίζουμε να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό θα είναι πολύ χρήσιμο και θα το εκτιμήσουν πολύ τα παιδιά και εκτός από αυτό θα βγει πολύ στις ειδήσεις ο Δήμος Κιλκίς γιατί ούτε καν η Θεσσαλονίκη η άλλες περιοχές δεν έχουν κάποιο τίμιο skatepark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπραβο σας για τη πρωτοβουλία. Ελπιζω το αίτημα σας να πραγματοποιηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Το Κιλκίς χρειάζεται ένα ασφαλές skatepark για τα παιδιά που αχολούνται με το άθλημα. Αν υλοποιηθεί θα είναι μεγάλη πρόοδος για την πολη του Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μπράβο παιδιά! Μακάρι να ακούσουν το αίτημα σας και να μπορείτε επιτέλους να ασκείτε κανονικά το χόμπι σας. Ήρθε επιτέλους η ώρα για μια αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Στο κιλκις αρκετα παιδια ασχολουνται με αυτο το χομπι και θα ηταν πραγματικα υπεροχα αν θα μπορουσε να υπαρξει ενας ειδικος χωρος οπου τα παιδια θα ειναι ασφαλη και δεν θα υπαρχουν καποιοι τραυματισμοι ή και ατυχηματα. Καταλαβαινουμε πως τωρα με την πανδημια ολα ειναι δυσκολοτερα να υλοποιηθουν αλλα τα παιδια θα ηταν πολυ ευγωμων για αυτο το παρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στο Κιλκίς πολλά παιδιά ασχολούνται με το σκειτ ή ως άθλημα ή ως χόμπι παρόλα αυτά δεν υπάρχει ένας ανάλογος χώρος για να μπορούν να συνεχίσουν αυτό που τους αρέσει χωρίς να υπάρξει κάποιο ατύχημα . Η ιδέα αυτή για το σκειτπαρκ είναι πολύ όμορφη και πραγματικά πιστεύω πως θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μπράβο παιδιά για την πρωτοβουλία σας . Εύχομαι το αίτημα σας να γίνει αποδεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Συγχαρητήρια παιδιά για την πρωτοβουλία ελπίζω το αίτημα σας να γίνει δεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους! Ελπίζω το αίτημα σας να γίνει δεκτό καθώς γνωρίζω ότι το skatepark είναι κάτι που χρειάζεται στην πόλη μας και κάτι το οποίο διεκδικείτε χρόνια να υλοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία,ας ελπίσουμε να εισακουστεί το αιτημα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μακάρι να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο σύντομα. Καλή επιτυχία στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πολύ καλή ιδέα!! Μπράβο στα παιδιά μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τα λόγια είναι περιττά οι νέοι είναι το μέλλον της χώρας χαίρομαι που κινητοποιούνται για να υλοποιήσουν έργα και υποδομές που θα κάνουν την καθημερινότητα τους πιο δραστήρια και ενδιαφέρουσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.