Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δύο κυπελλα για τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Στο "Τουρνουά Αγάπης 2015" του Ατέρμονα στον Παντελεήμονα έλαβε μέρος η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού από 4-6 Απριλίου. Αγωνίστηκαν τα τμήματα Παίδων, Προπαίδων,Τζούνιορ και Προτζούνιορ, με τον απολογισμό να είναι εξαιρετικός αφού κατακτήθηκαν δύο πρώτες θέσεις,μία δεύτερη και μια τρίτη θέση, σε σύνολο 16 συλλόγων που συμμετείχαν.
Η ομάδα Παίδων του Παύλου Μπάπκα για πολλοστή φορά εφέτος έδειξε πως δεν μπορεί να την χτυπήσει κανείς και κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας με 3-1 τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο τουρνουά του Ατέρμονα και κατέκτησε την πρώτη θέση.Με ένα απίθανο σφύριγμα ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο ξεκίνημα, όμως από εκεί και πέρα μια ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 16' ο Παναγιώτης Ζαμανόπουλος έκανε την ασίστ για τον Στέλιο Φιλιππίδη που ισοφάρισε. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζαμανόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' ο Γιώργος Κουραλίδης πέτυχε τέρμα το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Τελικά η τάξη αποκαταστάθηκε στο 16' της επανάληψης όταν ο Νίκος Μαλάνια κυνήγησε την φάση και με προβολή έκανε το 2-1 για την ομάδα μας.
Λίγο πριν το τέλος ο Κίμων Σιμιτζής είχε μια εντυπωσιακή απόκρουση, για να κλείσει τον τελικό με γκολ-φάουλ στο τελευταίο λεπτό ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την εξαιρετική τους συμπεριφορά και τις τρεις ημέρες!

Θρίλερ είχαμε στον τελικό των Προτζούνιορ με τους παικταράδες του Ζαφείρη Γιαννίδη να παίρνουν την κούπα στην διαδικασία των πέναλτι με 3-2. Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, ο Αλέξανδρος Κιλκίς ισοφάρισε ισάριθμες, όμως τα παλικάρια μας ήταν πιο ψύχραιμα στην ψυχοφθόρο διαδικασία! Έτσι συνέχισαν το εντυπωσιακό σερί που έχουν! Μπράβο στα παιδιά μας!

Η ήττα των Τζούνιορ του Στάθη Πορφυρίδη στον τελικό με 6-0 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς, δεν μπορεί να σβήσει την εξαιρετική παρουσία τους το τριήμερο στο τουρνουά του Παντελεήμονα. Άλλωστε η νίκη με 6-2 και η ισοπαλία με 3-3 την πρώτη ημέρα ήταν ένα μικρό δείγμα από τα παιδιά μας που μόλις φέτος έχουν μπει στη διαδικασία των αγώνων.

Τέλος το Προπαιδικό τμήμα του Παναγιώτη Ιακωβίδη αν και πέτυχε δύο άνετες νίκες στην φάση των ομίλων,έχασε στον καθοριστικό τρίτο αγώνα με 3-1 από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας,και κατετάγη τρίτη αφού δεν κατέβηκε η αντίπαλη ομάδα στον μικρό τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.