Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Μεταλλίδης: Απόλυτη η ανάγκη δημιουργίας γηπέδου εντός του αστικού ιστού της πόλης του Κιλκίς


Γράφει ο Λάζαρος Μεταλλίδης
Πρόεδρος Κιλκισιακού
3 Ιούνη έγιναν οι εκλογές και αναλάβαμε την ευθύνη της διοίκησης του Κιλκισιακού. Το σχέδιο συγκεκριμένο. Το παρουσιάσαμε. Δημιουργία υποδομών με τις καλύτερες συνθήκες. Ομάδες ανδρική και γυναικεία. 

Οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα. Προπονητικό και υποστηρικτικό τιμ με ικανότητα δημιουργίας αθλητών από τις υποδομές. Στόχοι με υπομονή ώστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες των Κιλκισιωτών σε βάθος χρόνου 4ετίας. Ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία. Το ξεκινήσαμε αρχές Αυγούστου. Σε 3 μήνες μας σταμάτησαν λόγω πανδημίας. Τώρα πρέπει να ξανασχεδιάσουμε σοφότεροι.

Με εμπειρίες πραγματικές. Πήραμε μυρωδιά και μηνύματα. Αλλάξαμε προτεραιότητες. Διαπιστώσαμε ότι η ανάγκη δημιουργίας γηπέδου εντός του αστικού ιστού της πόλης του Κιλκίς είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη του Κιλκισιακού. 

Οι υποσχέσεις από φορείς, βουλευτές, υπουργούς για ένταξη στα leader ενός τέτοιου έργου ήταν "Να 'χαμε να λέγαμε". Προτεραιότητα μας λοιπόν η κατασκευή του γηπέδου. Ώστε την νέα σεζόν όλες οι ομάδες του Κιλκισιακού και οι υποδομές να είναι στον ίδιο χώρο. 

Η κατασκευή απαιτεί ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ. Συνολικά.

Η επένδυση στις ομάδες ανδρική και γυναικεία της τάξης των 150.000 ευρώ ετήσια ώστε οι ομάδες να πρωταγωνιστήσουν και να έχουν έμπειρους παίκτες έτοιμους για να αλλάξει κατηγορία ο Σύλλογος άμεσα. 

Εκτός και εάν ενεργοποιηθούν και άλλοι τοπικοί παράγοντες. Πράγμα απίθανο. Η απόφαση δική μας. Και άμεσα θα ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.