Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

"Αλλάξτε επιτέλους ρότα, κάντε κάτι για να σας θυμόμαστε"


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Με βήμα την πρόσφατη επιστολή των νέων της πόλης μας σχετικά με την κατασκευή skatepark και bmx station στο Κιλκίς (δείτε ΕΔΩ), ένα έχω να πω: Να ακούσετε αυτά τα παιδιά κύριοι, ναι να τα ακούσετε και να μην κάνετε πάλι του κεφαλιού σας αναθέτοντας το έργο σε κάποιον μηχανικό ψιλοάσχετο επί του θέματος. 

Επιτέλους κάντε κάτι της προκοπής γι αυτήν την ρημάδα την πόλη. Κάντε το με την καρδιά σας για να μην καταλήξει και αυτό σε έκτρωμα στιλ τσιμεντόπαρκο Κιλκίς.

Τελικά είναι καλό να αφήσουμε όλοι ένα στίγμα στην ιστορία αυτής της πόλης, το χειροκρότημα μεθάει ακόμα τον ακροατή του. 

Do it, it's simple. Υ. Γ. 

Βάλτε κι ένα αναψυκτήριο εκεί, το λιγότερο 4 θέσεις εργασίας είναι.


3 σχόλια:

  1. Κολιούσκας Βασίλης3 Απριλίου 2021 στις 9:58 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι μάζη σας θα βοηθήσω όσο μπορώ, αν θέλετε;επιτέλους πρεπει να βάλουμε σ'αυτήν την πολη μια σειρά!!! Δεν μπορουμε να λέμε αλήτες πλεον τους αθλητές που στα ποδια τους έχουν ρόδες!!!! Φτάνει επιτέλους.

      Διαγραφή
  2. Η ιδέα δεν είναι καθόλου κακή..έχω αγανακτήσει να βλέπω παιδάκια στους δρόμους να προσπαθούν να κάνουν το χόμπι τους με κίνδυνο να τους χτυπήσει κανένα περαστικό όχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.