Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids, έκοψε τη βασιλόπιτά του


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 το Kinesis Gym και τα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for junior πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. 


Στη μικρή μας αυτή γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά που μας εμπιστεύονται για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους, αλλά και μέλη και φίλοι του γυμναστηρίου που μας επιλέγουν για την εκγύμναση και τη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης και υγείας, γεμίζοντας την αίθουσα της δομής μας με πολλά χαμόγελα.

Η εκδήλωσή μας ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας του προσωπικού του γυμναστηρίου και των ΚΔΑΠ. Οι τυχεροί της φετινής χρονιάς ήταν δύο, ο Μισαηλίδης Φίλιππος και ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης, στους οποίους ευχόμαστε υγεία, ευεξία και δύναμη. 

Στη συνέχεια ακολούθησε κλήρωση και μοιράστηκαν δώρα σε 18 τυχερούς καλεσμένους, προσφορά των καταστημάτων που συμμετέχουν στην Kinesis smart card, και τα οποία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους.

Τέλος, μοιράστηκε στους παρευρισκόμενους βασιλόπιτα, με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του μικρού Δημήτρη Παπαθεοδώρου, ο οποίος ήταν και ο τυχερός που κέρδισε, εκτός από ένα καλότυχο και γεμάτο χαρές και επιτυχίες 2019, μία ετήσια V.I.P. συνδρομή στο γυμναστήριο μας αξίας 600,00€.

Πέρα όμως από την κοπή της βασιλόπιτας, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, μαζέψαμε τρόφιμα μακράς διάρκειας με σκοπό να δοθούν σε άτομα ή οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. 

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα μας αυτό ήταν άμεση και ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που έσπευσε να δώσει και να προσφέρει στους συνανθρώπους μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε άλλη μία φορά όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύεται τόσα χρόνια και υποστηρίζει τις προσπάθειές μας και φυσικά τα καταστήματα με τα οποία συνεργαζόμαστε: Domino, Κατάστημα ρούχων 14, Σμιάρης, Panoramix, Χαριτίδου αξεσουάρ, Beer house, BIONIKE Φαρμακείο Κική Γεωργιάδου, εσώρουχα, G&D, Επίκεντρο γυναικεία ρούχα, παιχνίδια Ανανιάδης, Αλχημιστής, βιβλιοπωλείο Ηλιάδης Χρήστος, My Perfume, οίκος μόδας Μπουτίκ, Kinesis shop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.