Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Δράσεις υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη (21/1/2019)


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, παραμονή του μεγάλου συλλαλητηρίου στην Αθήνα για τη Μακεδονία, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης.


Χαρακτηρίζοντας "κακή και άθλια" τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει "την εθνική και ιστορική μνήμη", ο κ. Καζαντζίδης υπογράμμισε ότι η νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή θα καταστήσει το Πολεμικό Μουσείο κέντρο υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές που διδάσκονται νεώτερη ελληνική ιστορία, με στόχο την ολοκληρωμένη εκμάθηση μέσω διαδραστικών προγραμμάτων της ιστορίας του Ελληνισμού και των αγώνων του για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Έτσι το Κιλκίς θα γίνει εκπαιδευτικός τουριστικός προορισμός για όλη την Ελλάδα.

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης, συμμετείχε το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΪ, με αντικείμενο το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Πλατεία Συντάγματος της Αθήνας.

Ο κ. Καζαντζίδης επανέλαβε στην εκπομπή τη πάγια θέση του εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της υπεράσπισης των δικαίων της Μακεδονίας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.