Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Μηνάς Παπαδόπουλος: Οι "Μεγάλοι Δημοκράτες’" του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησαν και πάλι!

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Οι ‘’Μεγάλοι Δημοκράτες’’ του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτύπησαν και πάλι! Δεν άντεξαν το συντριπτικό και ταπεινωτικό γι’ αυτούς χτύπημα του χθεσινού ογκωδέστατου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα. 

Οι πρόθυμοι - χρήσιμοι του παρακρατικού μηχανισμού, χέρι – χέρι με τις δυνάμεις καταστολής πετροβόλησαν μια ειρηνική συγκέντρωση και έπνιξαν στα χημικά την ελεύθερη έκφραση των Ελλήνων πολιτών που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να φωνάξουν το δικό τους περήφανο ΟΧΙ στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ανάμεσά τους ήταν και οι πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας που με λεωφορεία που ναύλωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με ιδιωτικά μέσα κατέβηκαν στην Αθήνα για να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας τους με τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού.

Ούτε αυτό το άντεξαν η Συριζαϊκή νομαρχιακή οργάνωση του Κιλκίς. Και ακριβώς επειδή το…. περίσσευμα του ορθολογισμού και της δημοκρατίας τους ξεχειλίζειέφτασαν στο απίστευτο σημείο να εγκαλούν τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας γιατί είχαν το θράσσος – άκουσον – άκουσον – να συμμετάσχουν στη διοργάνωση της κινητοποίησης χωρίς προηγούμενη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου! 

Σε ανάλογη εμπλοκή των Δήμων στα τοπικά συλλαλητήρια του Κιλκίς και του Πολυκάστρου τον Ιούνιο του 2018, δεν υπήρχε καυστικός πολιτικός σχολιασμός, και απορούμε πως ο δημοκρατικός ΣΥΡΙΖΑ δεν τους είχε ανακαλέσει τότε στην τάξη! Η κρίση πανικού τους έχει καταβάλλει και δεν αντιλαμβάνονται μάλλον ότι εκτίθενται πολιτικά με το να χειραγωγούν και να παρεμβαίνουν εξωθεσμικά στα εσωτερικά της Αυτοδιοίκησης.

Από τις αυταρχικού τύπου ανακοινώσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αντλούμε κάτι πολύ διδακτικό: την προσήλωσή του στη θεσμική νομιμοποίηση.Και επειδή δεν μπορούμε να συγκριθούμε με το μεγαλείο των δημοκρατικών του πεποιθήσεων προκαλούμε τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ να τις αποδείξει και στην πράξη. 

 Στο πολύ κρισιμότερο και σοβαρότερο ζήτημα για τα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία μας, πολύ δημοκρατικά και υπεύθυνα να ζητήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε οι πολίτες της χώρας, μαζί με αυτούς του ν. Κιλκίς, να εκφραστούν και να αποφασίσουν ελεύθερα. Θα τολμήσει;

Υ.Γ. Πολύ πρόσφατα επικρίθηκα από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς ως δημεγέρτης για την γνωστή παρέμβασή μου στο ζήτημα του προϋπολογισμού της ΚΔΕΚ. Πιστεύω ότι πλέον οι συμπολίτες μας, που παρακολουθούν την πολιτική πορεία του καθενός, δεν έχουν καμία αμφιβολία για το ποιος είναι ο πραγματικός γκαουλάιτερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.