Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Παγκόσμια πρωτιά για Ελληνικό Βιολογικό Ελαιόλαδο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση ΕΦΕΤ
Με αφορμή την πρόσφατη κατάταξη του βιολογικού ελαιολάδου Majestic Blend Evoo Flavored With Lemongrass & Tarragon των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στην 1η θέση της κατηγορίας Ranking Of The Best Condimento Flavored Olive Oil 2018, στη λίστα του Evoo World Ranking 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς την επιχείρηση "Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου" για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησε το βραβευμένο Βιολογικό Ελαιόλαδό της.

Το ΔΣ του ΕΦΕΤ εύχεται και άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις και άλλα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα να κατακτήσουν με την ποιότητά τους παρόμοιες θέσεις κορυφής και υπόσχεται ότι προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.