Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Τελικά ο Δήμος Κιλκίς δεν είχε καμία σχέση με τη μίσθωση λεωφορείων για το συλλαλητήριο"

Ανακοίνωση
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στη σελίδα του Δήμου Κιλκίς που διατηρεί στο facebook αναρτήθηκε ανακοίνωση ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια ναυλώνει λεωφορείο για τη δωρεά μεταφορά των δημοτών στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Η ΝΕ επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση βάσει των στοιχείων που είχαν αναρτηθεί κι από το Δήμο Παιονίας ως τότε, με σκοπό να απαντηθεί, πως γίνεται να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να περάσουν από τα ΔΣ των Δήμων και ποιοι πληρώνουν γι αυτές.

Αργότερα έγινε γνωστό πως ο Δήμαρχος Κιλκίς αντέδρασε στην ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στο f/b του Δήμου Κιλκίς, με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει την ίδια μέρα.

Ως Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς προχωρούμε στην διόρθωση της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε προσφέρθηκε από τον Δήμο, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο δωρεάν μεταφορά μέσω λεωφορείου για το συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.