Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δήλωση Καρατζαφέρη για την επιλογή Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η επιβράβευση της ηθικής της αποστασίας δεν μπορεί να είναι η ασφαλής ατραπός για να βγούμε από την κρίση. Το κόμμα του κ. Συμπιλίδη ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες. Βρίσκω απολύτως λογική την "έκρηξη" της κ. Μαριέττας Γιαννάκου».

7 σχόλια:

  1. «Ο κ. Συμπιλίδης συνδέθηκε συμβολικά με την πτώση της κυβέρνησης. Αλλά η πτώση της κυβέρνησης έχει σχέση με την σημερινή ηγεσία της ΝΔ, τότε. Οπότε…» Αυτά είπε η κυρία Γιαννάκου... οπότε τον αποδέχεται.... σκάμπα σκας για άλλο χώρο... αλιεύεις σε θολά νερά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε λαμογιο του κερατα καρατζαφερη εσυ δεν εισαι αυτος που στηριξε τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΨΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΑΙΕΣ? ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΩΖΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑΚΑΛΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ? ΒΡΕ ΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανορθογραφε υβριστη 11.08 την στηριξη που του εδωσε ο Καρατζαφερης την εδωσε μετα απο πιεση.Ολη η νομαρχιακη στηριζε τον Μπαλασκα και καλα εκανε,για αυτο η υποψηφια που ειχε ο Συμπιλιδης πηρε μονο 500 σταυρους.Αυτα για την ιστορια.Για να μην μπαινουμε σε λεπτομερειες.

      ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. 11.04 προσεχε μην κοιμηθεις και δεν πας και ψηφισεις ελληναρα χωρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καρατζαφέρης ο έμπορος της ποιλιτικής δεν είναι δηλαδή αποστάτης?
    Αυτός τόσα χρόνια δε βρίζει χυδαία τη Νέα Δημοκρατία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αποδεχόμενος την πρόταση Καρατζαφέρη ο Σαμαράς ανοίχθηκε μετεκλογικά προς τον Καρατζαφέρη.... επομένως οι διαφοροποιούμενοι από την ΝΔ λόγω αποκλεισμού του Συμπιλίδη δεν έχουν πρόβλημα να επιλέξουν Καρατζαφέρη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κόμματα της διαφθοράς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να πάρουν 40 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν εκλογές!
    Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα που πρότεινε να μην πάρουν καθόλου τα κόμματα κρατική επιχορήγηση λόγω της οικονομικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.