Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Κύπριων ορθοπεδικών και αγγειοχειρουργών ιατρών στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ

Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη Κύπριων ορθοπεδικών και αγγειοχειρουργών ιατρών στις εγκαταστάσεις της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ. στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον επίσημο και αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ στην Κύπρο, η εταιρεία μας φιλοξένησε ομάδα ιατρών τους οποίους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της. Οι Κύπριοι γιατροί είδαν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις με την ομάδα ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι φιλοξενούμενοί μας Κύπριοι γιατροί ήταν οι καλύτερες αναφορικά με το υψηλό παραγωγικό επίπεδο των εγκαταστάσεών μας που εγγυάται και την άριστη λειτουργικότητα των προϊόντων της εταιρείας μας. Άλλωστε είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας το διαβατήριο με το οποίο η εταιρεία μας εξάγει σε 16 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.