Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Άννα – Μαρία Γιάντση: "Για ένα καλύτερο αύριο"

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων των « Ανεξάρτητων Ελλήνων» για τις επικείμενες εκλογές τις 6ης Μαΐου 2012 η υποψήφια Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιάντση Άννα – Μαρία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σ’ αυτό το δύσκολο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, στις κρισιμότερες εκλογές για την χώρα μετά την μεταπολίτευση, αποδέχτηκα με αίσθημα ευθύνης αλλά και πίστη για ένα καλύτερο αύριο, την πρόταση του προέδρου μας κου Π. Καμμένου, για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και διεκδικώ μαζί με τους συμπολίτες μου στο Ν. Κιλκίς μια καλύτερη προοπτική για όλους εμάς, για τον τόπο μας, για την Ελλάδα. Προοπτική ανάπτυξης, που θα μας αποδεσμεύσει από τα Μνημόνια και την συγκυβέρνηση»

27 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ . ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν πάτε να ψηφίσετε το μόρφωμα του Καμένου,
    ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμά του.
    Μιλάμε για καθαρό AΚΡΟΔΕΞΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΌ:
    http://www.alterthess.gr/content/akrodeksios-neofileleytherismos-sto-programma-toy-panoy-kammenoy-toy-dimitri-papagiannakoy

    Πρόκειται για ένα δεύτερο Λάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ αρέσει που είσαι και άνεργη...συνέχισε λοιπόν να υποστηρίζεις την μνημονιακη πολιτική του δικομματισμού...όσο για το αν πρόκειται η όχι για το 2ο λαός όπως υποστηρίζεις ίσως πριν διαμορφώσεις άποψη να έπρεπε να διαβάσεις τις θέσεις των 2 κομμάτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η ευτυχώς ο Καμμένος είναι ο μόνος που τα είπε ξεκάθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτελους ας παρουν την κατασταση του τοπου οι νεεοι στα χερια τους..ελπιζουμε στις νεες ιδεες και αξιες τους! Ας στηριξουμε την προσπαθεια για μια νεα ανεξαρτητη και αντιμνημονιακη πολιτικη-ο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μία άνεργη,συνέχισε τα ιδεολογικά σου κολλήματα-διαχωρισμούς!!Τοκ τοκ έχουμε "πόλεμο" αν δεν το έχεις καταλάβει μας ενώνουν περισσότερα απόσα μας χωρίζουν,δεν υπάρχει αριστερα δεν υπάρχει δεξιά μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα ιερά!!Καλή επιτυχία στην κυρία Γιάντση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το Νεο Αγιονέρι στηρίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μίλα για τον εαυτό σου. όλοι εμείς οι υπόλοιποι Νεοαγιονερίτες σε έχουμε για λίγο ελαφρό.

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι στην Άννα Μαρία Γιάντση καλή επιτυχία γιατί είναι και νέος άνθρωπος και νέα στην πολιτική.
    Κρίνω όμως σκόπιμο να της συστήσω , την μελέτη και την πιστή εφαρμογή του άρθρου 47 του Π.Δ. 351/2003), περί απαγορεύσεων για τους υποψήφιους βουλευτές κατά την προεκλογική περίοδο. Eκεί ρητά αναφέρεται ότι απαγορεύεται η ανάρτηση ή επικόλληση σε εξωτερικούς, δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους, καθώς και σε κάθε μορφής αυτοκινούμενα μέσα, αεροπανώ, πανώ, γιγαντοαφισών,αφισών, φωτογραφιών και κάθε άλλου είδους υλικού προβολής, η εγκατάσταση πρόσκαιρων κατασκευών οποιασδήποτε μορφής για την προσωπική τους προβολή, καθώς και η χρήση χρωστικών ουσιών και η αναγραφή συνθημάτων σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο.
    Θα της πρότεινα λοιπόν στο ξεκίνημα της πολιτικής της σταδιοδρομίας να αποδείξει ότι σέβεται τους νόμους και να αφαιρέσει το πανώ με την προβολή της, που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης. Επειδή η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σεβασμος σε καθε ειδους γιγαντοαφισων,φωτογραφιων και καθε ειδους προσκαιρων κατασκευων!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οικονομια σε ολα κουκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πανώ στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς προκάλεσε...αίσθηση, αλλά προέχει η εφαρμογή της νομοθεσίας.
    Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι επιλέγουν να κατέλθουν στην πολιτική (όπως αυτή έχει καταντήσει!).
    Καλή δύναμη και καλή επιτυχία, για το καλό όλων μας.
    Μακάρι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" να παραμείνουν πραγματικά ανεξάρτητοι και μετά τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώσε ότι απαγορεύεται η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΩ στις Βουλευτικές εκλογές.

      (Οι παραβάτες είναι ένοχοι ποινικού αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης, υπόκεινται σε φυλάκιση μέχρι έξι μήνες ή πρόστιμο μέχρι ?854 ή/και στις δύο ποινές μαζί.)

      Διαγραφή
  13. poia einai ayta ta paidakia poy tha mas sosoyn? vre den pane sto diaolo? pos egine i epilogi ipopsifion ayti emena tha mou lysh to provlima tis anergeias?? tha moy lisi ton pono poy exo ota vlepo tin koroyla moy na sterite eos kai to gala tis vre eiste me ta kala sas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πρωτο κομμα η αποχη εκει να εισαι υποψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοιο μωρό με τους αεροψεκασμένους τι δουλειά έχει;
    Άρα κάπου υπάρχει πρόβλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΣΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.29 μην ξεχαστεις και δεν πας στο εκλογικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για μένα είναι φανερό ότι ο χώρος των Α.Ε. δημιουργήθηκε για να τραβήξει όλους τους απογοητευμένους-αντιμνημονιακούς δεξιούς. Είναι μία δεξαμενή αυτών των ψήφων που η ΝΔ σκόπιμα δημιούργησε (σε συνεννόηση φυσικά με τον δήθεν ορκισμένο Καμμένο που το παίζει υπεράνω και την επομένη των εκλογών θα συνεργαστεί σίγουρα με τον αρχηγό του).
    Μη ξεγελιέστε! Η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ψήφους. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το Θασόκ και τον Κουβέλη που του κάνει πλάτες. Τράβηξε όλους τους απογοητευμένους πασόκους για να εξασφαλίσουν τις συνεργασίες που θέλουν μετεκλογικά.
    Αν τώρα οι Έλληνες είναι τόσο αφελείς που είτε δεν το βλέπουν είτε πιστεύουν ακόμα στα παραμύθια και στα μεγάλα λόγια των γνωστών πολιτικάντηδων-κωλοτούμπων και δεν έβαλαν ακόμα μυαλό, μετά από τόοοοοσα που έπαθαν... ε τότε ας ξαναβγουν τα ίδια και τα γίδια κι ας συνεχίσουν να τους μ@μ@νε και να λένε κι ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5 .34 τουλαχιστον στηνεσαι ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τιγρης η υποψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τους τιναξες τα μπουρια μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το θεμα κοριτσακι μου ειναι να τα καταφερεις με την αξια σου κ οχι με ξενες πλατες κ ως προς την ομορφια σου που προβαλλεις με τα αεροπανω σου τα φαγαμε στη μαπα απο τις ωραιες της ΝΔ κ του ΠΑΣΟΚ,καλα τα νειατα αλλα να μπορεσουμε να μιλησουμε κ στη βουλη δες ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ναι ρε φιλε αλλα ειναι εργαλειο με πολλα κυβικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.